Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα.
Ένας Ελληνικός καφές είναι ότι πρέπει μετά από ένα δίωρο ύπνου.mornin cof
Σκεφτόμουν να πάω και αύριο μια βόλτα(γλυκάθηκε η γριά στα σύκα :D) αλλά έχω βραδινή έξοδο και δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψω και σε τι κατάσταση....drunk. .sarcastic..Το πολύ πολύ γυρνάω,αλλάζω ρούχα και φεύγω για κυνήγι....buy buy. .hit.

Καλησπέρα στην παρέα.
Ένας Ελληνικός καφές είναι ότι πρέπει μετά από ένα δίωρο ύπνου.mornin cof
Σκεφτόμουν να πάω και αύριο μια βόλτα(γλυκάθηκε η γριά στα σύκα :D) αλλά έχω βραδινή έξοδο και δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψω και σε τι κατάσταση....drunk. .sarcastic..Το πολύ πολύ γυρνάω,αλλάζω ρούχα και φεύγω για κυνήγι....buy buy. .hit.
Βράδυ αγριόγατες....πρωί αγριοπερίστερα..χαχαχαχα πολύ σωστό πρόγραμμα!

χαιρετώ την παρέα.
Μέσα σήμερα και περισσότερο κρεβατωμένος για να ερθω στα ίσα μου.Η κωλοίωση που ειχα απο τηνπροηγούμενη βδομάδα με ταλαιπώρησε και όλες αυτές τις μέρες που ήμουνα στη Σύρο .
Αν αύριο το πρωί αισθάνομαι καλύτερα μπορει να βγω μια κοντινή βόλτα ,έτσι για ξέσκασμα .Αλλωστε πρέπει να είμαι σε φόρμα για αύριο το βράδυ στον Γμόχ .
Να θυμίσω οτι θα είμαι με τον Σταύρο και τον Μιχάλη με ανοιχτή πρόσκληση για όλους .Όποιος άλλος είναι διαθέσιμος τον περιμένουμε .

...Σκεφτόμουν να πάω και αύριο μια βόλτα(γλυκάθηκε η γριά στα σύκα :D) αλλά έχω βραδινή έξοδο και δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψω και σε τι κατάσταση....drunk. .sarcastic..Το πολύ πολύ γυρνάω,αλλάζω ρούχα και φεύγω για κυνήγι...
Γιώργαρε οπωσδήποτε έναν πατσά μετά την βραδινή έξοδο και πριν την κυνηγετική. Δοκιμασμένο! ;)

Καλησπέρα καρντάσια

.

Βράδυ αγριόγατες....πρωί αγριοπερίστερα..χαχαχαχα πολύ σωστό πρόγραμμα!
.sarcastic. .my man.
Γιώργαρε οπωσδήποτε έναν πατσά μετά την βραδινή έξοδο και πριν την κυνηγετική. Δοκιμασμένο! ;)

Σωστόςςς ο Χρήστος! .well done.

Καλησπέρα στην παρεα! Κατα τις 5 πηγαμε με τον πατερα μου και τον αδερφό μου σε 2 νέα μέρη για χαρτογράφηση και πήραμε και τα οπλα μαζι! 2 τουφεκιές 2 πουλακια έκανα ετςι για το κέφι! Στην επιστροφή καθίσαμε με τον πατερα μου και καθαρίσαμε 17 τσίχλες, 1 κοτσύφι και 2 τρυγονια ολα φετινά! Μπηκαν κατάψυξη και θα μαγειρευτουν μαλλον 28/10 που θα ξανανεβουμε διστομο. Αυριο παλι κυνήγι με πολλα ελπίδες γτ ετςι ειναι τα περάσματα, την μια μερα νεκρά την αλλη μέρα χαμός!! Καλη συνεχεια!
Δημήτρη αυριο δυστυχώς παρότι θα το ήθελα εγω δεν θα μπορεσω μα ερθω Γκμοχ, καλα να περασετε μαγκες!

Status
Not open for further replies.
Back