Μάκης
Banned
έχει κι απ τα 2Μίλησε η εμπειρία!δεν πιστεύω να είναι με γλυκάνισο το τσίπουρο γιατί τον πειράζει τον φασσοφαγο μας!
εγώ Αποστολάκη έπινα χωρίς γλυκάνισο
http://www.tsipouro.gr/
έχει κι απ τα 2Μίλησε η εμπειρία!δεν πιστεύω να είναι με γλυκάνισο το τσίπουρο γιατί τον πειράζει τον φασσοφαγο μας!
Ήταν κάποτε ένα νιοπαντρο ζευγαράκι μέσα στο ΚΤΕΛ για την Λάρισα όπου πήγαιναν για το μήνα του μέλιτος, καθόντουσαν στο πισινό κάθισμα και τους έπιασε η επιθυμία γιαΤην καλησπέρα μου απο την ...... "εξωτική" Λάρισα..buy buy.
Ισα μωρή Λουλού.....που θα πας για τσίπουρο;;;;;;;
μια πολλή καλή επιλογή <<Λούκουλος>>
όταν σπούδαζε ο γιός μου Λάρισα εκεί την έβγαζα σαν ανέβαινα να δώ το παιδί
https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...Loukoulos-Larisa_Larissa_Region_Thessaly.html
που και που είσαι σωστόςΙσα μωρή Λουλού.....
Πριν το ξενοδοχείο εκεί ήμουνα για φαγητό.![]()
Αρκετά καλός.Ισως το καλύτερο φαί απ όσα εχω φαει τελευταία στα ταξίδια.που και που είσαι σωστός
σ άρεσε;;;;;
Παλαιόπουστα παλαιογερε Gandalf the whiteΙσα μωρή Λουλού.....
Πριν το ξενοδοχείο εκεί ήμουνα για φαγητό.![]()
Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι προσεύχομαι για την πάρτι σου τέκνο μου..pop.Παλαιόπουστα παλαιογερε Gandalf the white
Εχω 2-3τσαμπουκαδες καβατζα κολότσεπη...Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι προσεύχομαι για την πάρτι σου τέκνο μου..pop.
![]()
Σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιον άλλον πάντως συναδελφεΚαλησπέρα παιδια......εχω ένα θέμα με την καραμπίνα μ...την έδωσα για βάψιμο...οχι σε οπλουργο...ο τυπος μ εκανε χαλια δουλεια.....εβαψε κάννη κ βάση κ το όπλο σιγα σιγα αρχίζει να ξεφλουδίζει....κ αποκαλύφθηκε οτι την παλια μπογια κ στην κάννη κ στην βάση δεν την είχε αφαιρέση....υπάρχει καμια λύση για να σώσο την κατάσταση σχετικα οικονομικα??? Ρωτησα στο big hunter στο Περιστέρι κ μ ζήτησε 170 ευρα για να μ βάψει την βάση (να αφαιρέση την παλια μπογια κ να την βάλει στη βουτα) κ για την κάννη 120 ευρα....υπάρχει καμια λύση ρε παιδια???
Εχεις να μ προτείνεις καποιον Ηλία???Σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιον άλλον πάντως συναδελφε![]()
Εγώ όχι γιατί δεν έχω προβεί σε κάποια τέτοια εργασία αλλά τα παιδιά από δω μπορούν να σε βοηθήσουν...ο Μαστρογιάννης σίγουρα...και άλλα παιδιά...αλλά δεν θα πήγαινα εκεί που έγραψες πάντως...έχω ακούσει καλά λόγια για τον ΛιάκοΕχεις να μ προτείνεις καποιον Ηλία???
Μακριά απο ερασιτέχνες... Επιβεβαίωνω για Λιάκο... Πολύ σωστόςΕχεις να μ προτείνεις καποιον Ηλία???