Δεν πιστεύω να είναι γαύρος ο ξάδερφος?.xm.καλησπέρα σας
το δέμα γίδα με προβατίνα έτοιμο.....για να δούμε με τον ξάδερφο τον Ολυμπιακό![]()
το νου σου χρησταρααα;Καλησπερα σας. Στην αναμονη για κουρεμα...
παραμονή βράδυ όταν ορκίστηκε ο γιός για το πτυχίο είμασταν εκεί 16 άτομα σταθερά και 6-7 που πέρασαν για μισάωρα.....όλοι φίλες και φίλοι του γιούΚαλησπερίζωτην παρέα.
Μόλις σχόλασα απο τον Λούκουλο στη Λάρισα.Το άτομο δεν παίζεται.Καθίσαμε και ενω παραγγείλαμε θαλασδινα σήμερα,μας ρωτησε τι θα πιούμε.Εγω τσίπουρο του λέω και ο άλλος κρασί.Ξαφνικά και ενω η παραγγελία δεν εχει έρθει ακόμη ,ερχονται στ τραπέζι τρια πιατα εκτός παραγγελίας.Ενα με δυο κολιούς ψητούς ,το άλλο πατατες με γαλέο και σκορδαλιά και το τριτο κολοκυθάκια..
-"Λαθος έκανε του λέμε ,δεν παραγγείλαμε τετοια πιατα."
-"Στο αφεντικό δώσατε παραγγελία και αυτός ξέρει" ήταν η απάντηση.Με καθε καραφακι τσίπουρο ,εφερνε και πιάτα.Κι εγω ήπια τρία καραφάκια.Καταλαβαίνεται τι εγινε.
Οταν τελικά ο επαγγελματίας είναι μάγκας και γατόνι μόνο κερδίσμένος μπορεί να βγεί.Δεν είναι τυχαίο που στο μαγαζί δεν πέφτει καρφίτσα.
γαύρος μέχρι κόκκαλοΔεν πιστεύω να είναι γαύρος ο ξάδερφος?.xm.
φτυστός ο Χρήστος είναι ρετο νου σου χρησταρααα;![]()
Μάκη πες του με ρεγουλα η προβατίνα...παρτου και καμιά σόδα καλού κακουγαύρος μέχρι κόκκαλο
φτυστός ο Χρήστος είναι ρε![]()
γαύρος μέχρι κόκκαλο
φτυστός ο Χρήστος είναι ρε![]()
Το κατα δύναμην Μπιλάρα , το κατα δυναμην..εισαι μνακιας φιλε
![]()
το νου σου χρησταρααα;![]()
Ειστε φουστηδοι!!!φτυστός ο Χρήστος είναι ρε
Δεν πιστεύω να είναι γαύρος ο ξάδερφος?.xm.
γαύρος μέχρι κόκκ
Πονταρει στην κακη εμφανιση του γαυρου ωστε να του κοπει η ορεξη και να εχει ελευθερο το πεδιο .eat.Μάκη πες του με ρεγουλα η προβατίνα...παρτου και καμιά σόδα καλού κακου
Μόνο μην φάνε πριν ξεκινήσει ο αγώνας....θα σκάσει ο ξάδερφοςΠονταρει στην κακη εμφανιση του γαυρου ωστε να του κοπει η ορεξη και να εχει ελευθερο το πεδιο .eat.
![]()
Καλά αφού δεν μπορείς, θα σου κάνουμε εμείς για να μάθεις ... ha haaaΚαλησπέρα ... Πτώμα και σήμερα από την κούραση, δεν με κρατάνε τα πόδια μου ... Έλεγα να πάω για απογευματινό στο κοντινό μου καρτεράκι, μήπως και περάσει καμιά τσίχλα, αλλά ... το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής !!! Πιστεύω αύριο να τα καταφέρω, αν και είναι νωρίς για εδώ, δεν περιμένω τίποτα!
Υ.Γ. Μπράβο στους φίλους που κάνουν τις εξόδους τους, και για τις επιτυχίες τους στο κυνήγι!!!
Θα ήθελα να κάνω πολλά like και σε αυτό και σε άλλα τόπικ, αλλά είναι τόσο αργό και ασταθές το ιντερνέτ εδώ πάνω, που κάνει πάνω από μισό λεπτό να πάρει το κάθε like και 3 στις 4 φορές δεν το παίρνει καθόλου !!! Έτσι μου τρώει χρόνο, και γι'αυτό και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν κάνω σε κανέναν ... για να μην νομίσουν κάποιοι φίλοι ότι κάνω διακρίσεις !!!