Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα σε ολους! ευχαριστω Κωστα! οσον αφορα το λαδι σιγουρα εχει ζημια η Ιταλια αλλα κυριως η Ισπανια που εχει περιπου το 50% της παγκοσμιας παραγωγης.και σε αυτο να προσθεσουμε οτι η παγκοσμια καταναλωση ελαιολαδου μεγαλωνει συνεχως..

ευχαριστω Φιλιππε! ειναι μια λυση στην οικονομικη κριση η επιστροφη στην υπαιθρο και στην πρωτογενη παραγωγη αλλα τα πραγματα και εκει ειναι πολυ δυσκολα και με πολυ κοπο να βγαλεις καποια χρηματα.

ευχαριστω Μακη!

ευχαριστω Δημητρη!

ευχαριστω Κωστα! καπου εκει θα παιξει ο ντενεκες ναι! εγω πλεον τους εχω καταργησει,γιατι ειναι δυσχρηστοι και σε ιδιωτες δινω κουτα με 4 πεντολιτρα συσκευασμενα! ανοιγεις την κουτα και παιρνεις το λαδι σου ενα-ενα η δυο-δυο,χωρις να ξεπατωνεσαι να κουβαλας τον ντενεκε και αντε μετα πως θα βγαλεις το λαδι,στο σπιτι..
Σωστός!!! Καλή δύναμη Γιάννη!!!

Αξίζει καμία βόλτα αύριο Αττική ή θα λασπωθούμε τσάμπα ?? Όλες οι ενδείξεις ειναι για ύπνο , αλλά με τα κωλόπουλα ποτέ δεν ξέρεις ... μεγάλο μπάσιμο αποκλείεται να κανει γιατι ειναι κλειστό το Αιγαίο , αλλά κανένα μικρό ???
συμφωνω Μενιο! κατα την γνωμη μου μην βγεις αυριο..απο Παρασκευη ομως ειναι φωτια οι μερες και το ΣΚ..

Καλησπέρα.Εδώ σε μας στη Κύπρο το κυνήγι αρχίζει σε 10 μέρες και όπως καταλαβαίνετε αυτές οι μέρες δεν περνάνε με τίποτα. Αρχίσαμε σιγά σιγά την προετοιμασία μπας και ξεκολλήσουν λίγο οι μέρες. Όπως και νάχει θαυμάζω τις δικες σας εξορμήσεις.well done.

Τσιχλονια; ποια τσιχλονια;εχει τσιχλονιια;.fff. ουτε ψαρονια δεν εχειha haaa

Εγω σημερα εβλεπα την πλατη σου στο καρτερι;)υπαρχουν πιο πονηρα μερη απο το καραουλι.Αμα δεν εχει μπασιμο
θα την πληρωσουν οσα ειναι πιασμενα.pop.

Χαιρετώ την παρέα.
Κοντεύω να παλαβώσω.Απο την Κυριακή βουίζουν τα αυτιά μου ,απο το δεξί δεν ακούω σχεδόν τίποτα ,και είμαι σε μια κατάσταση ελαφρού ιλίγγου.Για όλα αυτά φταίνε κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών και δεδομένου του προβλήματος με τα αυτιά μου, ζω αυτή την δύσκολη κατάσταση.Τόσο έντονα έχω χρόνια να το αισθανθώ.
Είναι διαπιστωμένο και απο μένα αλλά και τα λεγόμενα των γιατρών λένε το ίδιο πράγμα.Όταν στρεσάρεσαι θα τραβάς αυτό το λούκι.Άλλοτε λίγο ,άλλοτε πολύ.
Απο απόψε θα είμαι πιο ελεύθερος κι εγώ και η γυναίκα μου από τα καθημερινά δρομολόγια λόγω των προβλημάτων της μάνας μου γιατί ήρθε η αδερφή .Οπότε αρχίζουν επίσημα οι ετοιμασίες για την μεθαυριανή αναχώρηση.Ετσι ελπίζω να απαλλαγώ και απ αυτό το χάλι που ζω τώρα με τα βουητά και τον ίλιγγο.
Που είναι τα χρόνια που όταν πλησίαζε η αναχώρηση χαμογελούσα μέχρι τα αυτιά ένα μήνα πριν.
Τελικά στην πουτάνα τη ζωή δεν ησυχάζεις ποτέ.Μεγαλώνεις και από πίσω μεγαλώνουν και τα προβλήματα.Πάνω που λες θα πάρω γραψαρχιδίνη σου ρχεται ένα χειρότερο και τρελαίνεσαι .
Πάντως αυτό μετράει είναι να κάνεις αυτό που γουστάρεις και σε ευχαριστεί.Όσο τρελό και να ναι.Ακόμη και το να πας για φάσσες στα Τζουμέρκα ενω δεν υπάρχουν ..buy buy.Τα χρόνια περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε.Και αυτό ισχύει για νέους και για μεγαλύτερους.
Γι αυτο και γω θα την κοπανίσω για 17 μέρες και θα χαθώ σε βουνά και δάση .Ρεματιές και ...ίσως και βούρκους ..sarcastic.
Μπράβο Δημήτρη, τα λόγια σου με βοηθούν φίλε. Σε ευχαριστώ! Όλα καλά να πάνε εύχομαι στο εξής.

καλο βραδυ κυριοι! στον αγωνα παλι αυριο αν και δειχνει βροχες εδω..αλλα και με βροχη παλι αγωνας θα ειναι στο σπιτι με τα μικρα και ενα σωρο δουλειες.hair... την Παρασκευη το πρωι θα τα παρατησω ολα για κανενα διωρο το πρωι,να ριξω καμια τουφεκια στα τσιχλονια αν μας κανουν την τιμη να εμφανιστουν στην Κρητη!

καλο βαρδυ κυριοι! στον αγωνα παλι αυριο αν και δειχνει βροχες εδω..αλλα και με βροχη παλι αγωνας θα ειναι στο σπιτι με τα μικρα και ενα σωρο δουλειες.hair... την Παρασκευη το πρωι θα τα παρατησω ολα για κανενα διωρο το πρωι,να ριξω καμια τουφεκια στα τσιχλονια αν μας κανουν την τιμη να εμφανιστουν στην Κρητη!
Γιάννο καλο βράδυ, εύχομαι ο κόπος σου να ανταμειφθεί......;)

Status
Not open for further replies.
Back