Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους αρχοντες
Χρονιά πολλά, φιλε μου απ'οτι βλέπω εσύ είσαι ο άρχονταςΚαλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους αρχοντες
Μπράβο ρε φίλε !
Πως το καταφέρνεις να τα ψήνεις στο όρθιο ; παντα ήθελα να το κάνω αλλά δεν τα κατάφερνα ...
Παιρνεις τον Ομπαμα και την Οικογενεια και σε δυο ωρες εισαι εδω να σου μαθω απο κοντα την τεχνη
Καλησπερα σε ολους...
Ετσι ετσι βεντουζα στον περιεργο φωνακλα... .buy.
Τον περιμενα κ εγω εχθες να κατεβει Καλαματα να παμε καμια βολτα κ μου στελνει ενα μυνημα κ μου λεει..."δεν κουνιεται φυλο, μαλακια καιρος για Spinning"...Σαν γνησιος φιλος κ βλεποντας οτι τον τρωει ο Κ@λος του τον παιρνω τηλ να παμε μαζι για την παρεα κ ας μην κανουμε τιποτα...
Με εκπληξη διαπιστωσα οτι ο φιλτατος Γιωρικας ηταν ηδη στο μερος στημμενος κ ψαρευε... Με αυτα τα περιεργα τα δωθε-κειθε κολπακια προσπαθει να ψαρευει μονος του στα πονηρα μου τα λημερια για να μην εχει ανταγωνισμο μπας κ βγαλει κανενα λεπι...
Γι αυτο σας λεω.... Βεντουζα στον περιεργο με τρελέγκα...
Καλά ναναι μόνος, άμα έχει φέρει και πεντ-εξη γλυφαδιωτες να βγάλει και καμμια υποχρέωση τότε τι κάνεις;;; ?Γελας σφχιτερμαν ε?
Αφου δεν μου ειπε το κλασσικο "φιλαρακι το μερος ειναι πιασμενο" παλι καλα...
Κοιτα να δεις που κοντοζυγωνει ο χειμωνας κ θα παω κανα πρωι για παπια κ θα τον βρω στη φυλαχτρα μου... .buy buy.
Η σεβασμια μορφή του; Σε κανένα πατρινο καρναβάλι γνωριστηκατε και ήταν ντυμένος άγιος Πέτρος ?Ασε Γιαννη, δεν ξερω πως την πατησα εγω ετσι μαζι του... .buy. Με μπερδεψε η σεβασμια μορφη του... .buy buy.