Μάκης
Banned
Καλησπέρα κ. Χρήστο!!!
Καλησπέρα κ. Μάκη!!!
κουτούλησες κάπου η μήπως το γύρισες στο καλαματιανό;;;; .xm.Κ. Βασίλη κι εσείς εδώ;;;
Καλησπέρα κ. Χρήστο!!!
Καλησπέρα κ. Μάκη!!!
κουτούλησες κάπου η μήπως το γύρισες στο καλαματιανό;;;; .xm.Κ. Βασίλη κι εσείς εδώ;;;
Καλησπερα στην παρεα, πολυ "κυριε" πεφτει και δεν μου αρεσει. Μην τολμησει κανεις....προεξοφλω οτι σημασια εχει πως αισθανεσαι!!!
εγώ κατάλαβα ρε φιλαράκοΠάντως όταν γράφω απο κινητό είμαι για γέλια.
Κολλάει συνέχεια ,άλλο γράμμα πατάω και άλλο γράφει και το αποτέλεσμα ειναι για ... .hit..smashfrak..hit..smashfrak.
Οτι πειτε Δημητριε, οψωμεθα!!!Συμφωνώ κύριε Σταύρακα ......lazy.
Κανένα άγριο περίπτερο θα κυνηγήσουμε;;; .buy..buy.
Δεν ξέρω που έχει αγριοπερίπτερα , αυτό που ξέρω είναι ότι στο περίπτερο κοντά στο μαγαζί μου δουλεύει ένα αγριόμ@υνο.
Ναι και να σε πάρει πάλι το κύμα μεσοπέλαγα ...Εγώ Βασίλη έχω στη μπούκα κάτι άγριοπερίστερα που δεν τα έχω ενοχλήσει ποτέ αλλά και κάνεις άλλος.Δεν είναι πολλά αλλά όταν πάω για ψάρεμα μου τα κάνουν ...τούμπανο.Μια περνάνε από πάνω μια μπροστά μια από πίσω.Ετσι λέω μετά τις 15 μήπως ασχοληθώ μια μέρα μαζί τους.
Ναι και να σε πάρει πάλι το κύμα μεσοπέλαγα ...
Του χρόνου σκέφτομαι να κατέβω και εγώ στην Πάρο.
όχι ρε αφήσου ελεύθερος να πας στην Πάρο να ησυχάσουμεΘα έχω μαζί τα σχοινιά και θα δεθώ απο τα βράχια ....
Χαιρετώ τους παλιοχαρακτήρες ναούμ......
Χαιρετώ τους παλιοχαρακτήρες ναούμ......
οι 2 σας είστε έτσι για να ξηγούμαστε .lazy.να μην παρεξηγούμαστεΠες τα ρε Βασίλη .
Τι παλιοχαρακτήρες είναι τούτοι ;