Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους καλή εβδομάδα με υγεία!!

Βασίλη , πράγματι πολλοί ηλικιωμένοι έχουν δημιουργήσει δυστυχήματα και πιστευω και εγω οτι πρέπει να περνούν από κάποιον έλεγχο που να πιστοποιεί τις ικανότητες τους.
Τα περισσότερα δυστυχήματα όμως τα δημιουργούν νέοι και ικανοί.Ολη μέρα ειμαι στους δρόμους και εχω δει απιστευτα πράγματα απο πιτσιρικάδες που θεωρούν τον δρόμο πίστα και όποιον πάρει ο χάρος.
Τα παπουδια συνήθως πιάνουν το δεξι , πανε πολύ σιγα και συνηθως παρακωλύουν την συγκοινωνία .
Δεν διαφωνώ, τουλάχιστον όμως από αυτά που έχω δει και έχω ακούσει στην περιοχή μου και γενικότερα, γέροι συνήθως χτυπάνε με τα αυτοκίνητα άλλους, ενώ οι νέοι που οδηγούν έτσι όπως ακριβώς λέτε συνήθως την πατάνε οι ίδιοι ;) και όχι κάποιος άλλος...
Για μένα θα πρέπει να υπάρχει ένα ηλικιακό όριο, δηλαδή μετά τα 70 για μένα δεν μπορείς να οδηγείς αμάξι ή μηχανάκι, δεν έχεις τα απαραίτητα αντανακλαστικά σίγουρα... Και θα αποσυμφορηθούν οι δρόμοι και ατυχήματα λιγότερα θα γίνονται και θα χρησιμοποιούνται περισσότερο τα ΜΜΜ, γενικά οι διαδικασίες απόκτησης άδειας οδήγησης και ανανέωσής της θα πρέπει να είναι αυστηρότατες, και το αυτοκίνητο/μηχανή εκτός από μεταφορικό είναι και εν δυνάμει όπλο...

Όπως δεν βλέπουν κ δεν ακούν ορισμένοι ηλικιωμένοι εκτός από τα διπλώματα πρέπει να αφαιρούνται κ τα κυνηγετικά τους όπλα(σε όσους εχουν)..Να τους αναγκάσουν να τα μεταβιβάσουν..Αλήθεια όταν πηγενει ένας ηλικιωμένος για ανανέωση ΑΚΚΟ του ζητάνε κ χαρτί από οφθαλμίατρο????.xm.

Όπως δεν βλέπουν κ δεν ακούν ορισμένοι ηλικιωμένοι εκτός από τα διπλώματα πρέπει να αφαιρούνται κ τα κυνηγετικά τους όπλα(σε όσους εχουν)..Να τους αναγκάσουν να τα μεταβιβάσουν..Αλήθεια όταν πηγενει ένας ηλικιωμένος για ανανέωση ΑΚΚΟ του ζητάνε κ χαρτί από οφθαλμίατρο????.xm.
παθολόγο, νευρολόγο ή ψυχίατρο... ο οποίος απλά θα πάρει το 50αρι και θα υπογράψει χωρίς να εξετάσει... .vah..kkk.

παθολόγο, νευρολόγο ή ψυχίατρο... ο οποίος απλά θα πάρει το 50αρι και θα υπογράψει χωρίς να εξετάσει... .vah..kkk.
Αυτό είναι αλήθεια..Και αν ο ιατρός είναι και οικογενειακός ούτε κ 50αρι δεν θα πάρει....

Για μένα θα πρέπει να υπάρχει ένα ηλικιακό όριο, δηλαδή μετά τα 70 για μένα δεν μπορείς να οδηγείς αμάξι ή μηχανάκι,
Βασίλη υπάρχουν άπειρα παραδείγματα για ανθρώπους που τα καταφέρνουν πολύ καλά και μετά τα 70:)
O Ted Simon ήταν ένας Αγγλος δημοσιογράφος που είχε κάνει αμέτρητα μίλια με την μοτοσυκλέτα του μέχρι τα βαθιά γεράματα
In 2001, Simon started a new motorcycle journey, this time on a modified BMW R80GS,[5] that roughly followed the same route as his 1973 trip. He was around 70 years old at that time and completed the journey in three years.
Σήμερα υπάρχουν και πολλοί Ελληνες ταξιδευτές που έχουν περάσει τα 70 . Εμείς διαβάζουμε με ανοικτό στο στόμα τα ταξίδια τους, σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Πιστεύω ότι όταν ο άνθρωπος είναι υγιής μπορεί να οδηγεί και μετά τα 70.Σίγουρα τα αντανακλαστικά του δεν είναι τα ίδια όπως ενός νέου, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερα από τους αμέτρητους μεθυσμένους και "φτιαγμένους" που κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους.

υγ Εγω πάντως σκοπεύω να "καβαλάω" μέχρι τότε που θα μπορώ.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλα παω πρωτα απ τον στραγαλια να φαω τα γεμιστα και μετα απο εσενα για τα φαγκρια.
Εσεις κανετε διαιτα.sarcastic.
Γεια σου ρε Χρυσανθε.sarcastic.
Ευτυχώς που μένουμε όλοι μακρυά.
Αν μέναμε κοντά ούτε θα δουλεύαμε ούτε θα πηγαίναμε σπίτι..............Μόνο θα τρώγαμε και θα πίναμε .big smile..big smile.

Χαίρετε κύριοι! (Κάπως ... νωρίς είναι για "καλησπέρα" = καλή + εσπέρα ) .yel.
Όλο στο φαΐ είναι ο νους σας! ... Νηστεύουμε σήμερα, είπαμε! .ha ha.
Κι εγώ γεμιστά έχω! (Για την ακρίβεια, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα και κολοκυθανθούς) .eat.
Καλή όρεξη!!

Γεια σου ρε Χρυσανθε.sarcastic.
Ευτυχώς που μένουμε όλοι μακρυά.
Αν μέναμε κοντά ούτε θα δουλεύαμε ούτε θα πηγαίναμε σπίτι..............Μόνο θα τρώγαμε και θα πίναμε .big smile..big smile.
Ακριβως.:)
Ζωη κ κοτα.
η μαλλον ζωη μονο...την κοτα θα την ψηναμε .very funny.

Χαίρετε κύριοι! (Κάπως ... νωρίς είναι για "καλησπέρα" = καλή + εσπέρα ) .yel.
Όλο στο φαΐ είναι ο νους σας! ... Νηστεύουμε σήμερα, είπαμε! .ha ha.
Κι εγώ γεμιστά έχω! (Για την ακρίβεια, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα και κολοκυθανθούς) .eat.
Καλή όρεξη!!
Τελειωνω κ περνω κ από εσενα .sarcastic.
Καλη ορεξη μαγκες :)

Status
Not open for further replies.
Back