Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παιδιά. Αυριο αρχίζουν και επισήμως οι πέρδικες αλλα για εμας που δουλεύουμε θα πρέπει να κανουμε υπομονή μεχρι το σαββατο! Εχω προγραμματίσει το πρώτο μας πάτημα σταφυλιού!

Καλημέρα παιδιά. Αυριο αρχίζουν και επισήμως οι πέρδικες αλλα για εμας που δουλεύουμε θα πρέπει να κανουμε υπομονή μεχρι το σαββατο! Εχω προγραμματίσει το πρώτο μας πάτημα σταφυλιού!
Που θέλει;ς να πας για πέρδικες , στα Μέγαρα ; .sarcastic.

Που θέλει;ς να πας για πέρδικες , στα Μέγαρα ; .sarcastic.

Άσε ρε Δημήτρη. Με έχει καταμπερδέψει αυτό το παλικάρι. Τελικά τι θα κάνει; Θα πάει κυνήγι; Θα πάει να τα πιεί;; Θα πάει για .sex hard. ή Θα πατήσει σταφύλια;;;;;;;;;;;;;; .xm. .sarcastic. .sarcastic.

Άσε ρε Δημήτρη. Με έχει καταμπερδέψει αυτό το παλικάρι. Τελικά τι θα κάνει; Θα πάει κυνήγι; Θα πάει να τα πιεί;; Θα πάει για .sex hard. ή Θα πατήσει σταφύλια;;;;;;;;;;;;;; .xm. .sarcastic. .sarcastic.

Xρηστάρα άβυσσος η ψυχή των νέων........sarcastic.

Αχαχ με παρέσυρε ο κυρ μητσος και πέταξα κοτσάνα! Θα παω να πατήσω σταφύλια και θα παω για κανα ορτυκακι εκει κοντα αφου πρωτα επιβεβαιώσω οτι επιτρέπεται η περιοχη! Το βραδυ θα πιω κανα τσίπουρο και εάν εχω και την κοπέλα μου μαζι θα ασχοληθώ και με αθλοπαιδιες!! Ολα θα τα κανω, όλους θα τους τρελανω!

αχαχαχαχαχα τρελιάρη Μπαρμπαρη

Status
Not open for further replies.
Back