Όσο και να πονάς από το χτύπημα, το μυαλό σου συνέχεια στο sex είναι... .ha ha ha.
Ενα σου λέω .ΝA βάλεις τα παιδιά νωρίς για ύπνο γιατί απόψε έχει σκληρό πορνό στην TV.
Όσο και να πονάς από το χτύπημα, το μυαλό σου συνέχεια στο sex είναι... .ha ha ha.
γεια σου τρελη ασπρομαλλαααααΚαλώς ήρθες Μητσάρα..ha ha ha.
Ενα σου λέω .ΝA βάλεις τα παιδιά νωρίς για ύπνο γιατί απόψε έχει σκληρό πορνό στην TV.
Θα το κάνω αλλά το θέμα είναι για το ποιος θα ζοριστεί....
Περαστικά ρε φιλε κ γρήγορα.
Κρατα καλα κ γραψτους στα μεγαλα σου....Φίλε μου την έχει δώσει άσχημα. Δεν θέλω να είμαι στην Αθήνα ούτε μια μέρα. Με τη δουλειά έχουμε κάποιες ανακατωσούρες και είμαι εκνευρισμένος απο άτομα και καταστάσεις και περιμένουμε τα νεότερα .
και ιδου το φωτογραφικον.φτωχη συγκομιδη αλλα πλουσια παρεα και καλη καρδια=επιτυχια
Το έφαγες;
πω πω πωΡε Χρήστο τι πράμα ήταν αυτό.Ηταν τούμπανο !
Ήταν ολόιδιο σε χρωματισμό με αυτό πανω και αριστερά στην φωτό του Ευριπίδη.
Τόσο παχύ δεν έχω ξαναδεί και με βάζει σε υποψίες.Δεν μπορεί ρε φίλε στην Κομοτηνή να είναι τόσο παχιά τα περιστέρια.Από αλλού ήρθε.Από μακρυά.
Είμαι σίγουρος ότι ήρθε απο τα Τζουμέρκα.
Ρε Χρήστο τι πράμα ήταν αυτό.Ηταν τούμπανο !
Ήταν ολόιδιο σε χρωματισμό με αυτό πανω και αριστερά στην φωτό του Ευριπίδη.
Τόσο παχύ δεν έχω ξαναδεί και με βάζει σε υποψίες.Δεν μπορεί ρε φίλε στην Κομοτηνή να είναι τόσο παχιά τα περιστέρια.Από αλλού ήρθε.Από μακρυά.
Είμαι σίγουρος ότι ήρθε απο τα Τζουμέρκα.
Τόσο σιτάρι που δεν περιγράφεται.Νόμιζες οτι θα έσκαγε .Δηλαδή δεν φτάνει μόνο που το έφαγες αλλά από το σιτάρι που είχε μέσα του, έκανες και κόλλυβα...
Σίγουρα από Τζουμέρκα ήρθε...
Τελικά Δημήτρη μήπως δεν έπεσε από σκάγια αλλά από στάρια...Τόσο σιτάρι που δεν περιγράφεται.Νόμιζες οτι θα έσκαγε .
πω πω πω
μπήκα μόλις από δουλειά ψόφιος και ακούω παχιές μ_ _ _ _ _ ες
Τελικά Δημήτρη μήπως δεν έπεσε από σκάγια αλλά από στάρια...
ρε πρρρρρτΟχι ρε συ ,σαν τα κοκαλιάρικα που βάρεσα πέρσι στη Βοιωτία.
Αν είναι να αρχίσεις τις αμφισβητήσεις δεν ξαπλώνεις καλύτερα να κοιμηθείς ;
Τάσο Club 9αρι διασποράς ήταν... Φαντάσου πόσο έφαγε για να περάσει από πάνω μου σε ύψος 10 μέτρων...
Βαρυστομαχιασμένο και από τόσο μακρινό ταξίδι από τα Τζουμέρκα πήγε και έπεσε στο κεφάλι σου......
Αυτο δεν εξηγειτε.Τάσο Club 9αρι διασποράς ήταν... Φαντάσου πόσο έφαγε για να περάσει από πάνω μου σε ύψος 10 μέτρων...