Και εγω μαζευτηκα μετα απο μερες αλλα τι να κανουν οι μπυρες θελω κατι ποιο δυνατο απο 40 γραμ και πανωΜολις μαζεύτηκα κι εγω αλλά κάτι με έπιασε απόψε και θέλω να πιώ.
Ετσι κι εγω πλακώθηκα στις μπύρες.
Σιγά τη δροσιά .....Δρόσισε έξω κι εκει το βράδυ.Αν δεν πεσει στους 15 δεν εχει δροσιά.Τώρα που αρχίζει να δροσίζει οι μπύρες καπουτ τις έφαγε η μαρμάγκα του χρόνου πάλι
Αγιωργίτικο και πάσης Ελλάδος
View attachment 3361
15 βαθμούς εδώ κάτω μόνο τον Γενάρη θα κάνει και αυτό για δύο εβδομάδεςΣιγά τη δροσιά .....Δρόσισε έξω κι εκει το βράδυ.Αν δεν πεσει στους 15 δεν εχει δροσιά.
Ναι και εγω το γουσταρω πολυΤώρα που αρχίζει να δροσίζει οι μπύρες καπουτ τις έφαγε η μαρμάγκα του χρόνου πάλι
Αγιωργίτικο και πάσης Ελλάδος
View attachment 3361
Να εχεις και λίγο καβουρμά ή παστό ....Ναι και εγω το γουσταρω πολυ
Βρε και με κόκκορα κοκκινιστό ταιριάζει αλλά που να τον βρούμεΝα εχεις και λίγο καβουρμά ή παστό ....
Τωρα περιμενε λιγο θα παστωσουμε αγρογουρουνο καπνισμενο με κυπαρισι πορτοκαλια και φασκομηλιαΝα εχεις και λίγο καβουρμά ή παστό ....
σωστος,ξεκινανε τα βασανα και για αυταΚαλημέρα σας, καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά στα πιτσιρίκια μας!
Ωχ...Θα αναστενάζει πάλι φέτος το Honda πέρα-δώθε,πέρα-δώθε....Καλημέρα σας, καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά στα πιτσιρίκια μας!
Καλημέρα Κωστή! Αστα να πάνε, ξεκινάμε δυνατά!Ωχ...Θα αναστενάζει πάλι φέτος το Honda πέρα-δώθε,πέρα-δώθε....