Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασίλη αδερφέ κοίτα πως περνούσα τα περισσότερα βράδια. Για να ξεκουράζεται η γυναίκα μού ....
View attachment 3891
Πω ρε Λάμπρο τι μου θύμισες τώρα. Η γυναίκα μου είχε μαστίτιδες για 2 εβδομάδες και ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση. Ο μικρός δίπλα από τον καναπέ, εγώ στον έναν καναπέ και η γυναίκα μου στον άλλον. Έπρεπε να φροντίζω και τους δύο. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα ότι έδεσα ακόμα περισσότερο μαζί τους. Και πάλι να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Λες να είμαστε εδώ όταν τον πάρεις στο πρώτο κυνήγι τον παλίκαρο σου;

Καλημέρα ... Μεγάλη πίκρα χθες στο σκοπευτήριο - ο φραπές έγινε "ο καφές της παρηγοριάς" τελικά !!! :(
Είχαν αλλάξει το σχήμα ... για να προπονηθούν τα παιδιά που θα ανέβουν μεθαύριο στον Ασπρόπυργο για τον αγώνα ... και δεν παιζότανε !! Με 1 μονό και 2 ντουμπλέδες, με περίεργες τροχιές, άστα να πάνε ... μεγάλη ήττα !!! Μετά βίας 9-10 πιάτα στην 1η πούλα (έχασα το λογαριασμό :p). Και στη δεύτερη πούλα μάλιστα, το ίδιο σχήμα αλλά έκανε sim τους ντουμπλέδες !!! Οπότε ... μια από τα ίδια - Και πάλι καλά, αφού δεν περίμενα να σπάσω πάνω από 5 !!!
Τουλάχιστον έκανα οικονομία στα φυσίγγια ... αφού ίσα-ίσα πήγε 1 κουτί στην κάθε πούλα. Με τόσους ντουμπλέδες και μόλις 5 μονά, με κάποια να σκάνε στο έδαφος σε κλάσμα του δευτερολέπτου, που δεν προλάβαινα να ρίξω δεύτερη τουφεκιά ... Στην αρχή μάλιστα στους 2-3 πρώτους ντουμπλέδες, μέχρι να συνηδειτοποιήσω λίγο το σχήμα, δεν πρόλαβα καν να δω το δεύτερο πιάτο !!! Οπότε στην 1η πούλα μπορεί και να μην ξόδεψα ολόκληρο κουτί φυσίγγια !!!
.sarcastic. .sarcastic. .hair.

Πω ρε Λάμπρο τι μου θύμισες τώρα. Η γυναίκα μου είχε μαστίτιδες για 2 εβδομάδες και ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση. Ο μικρός δίπλα από τον καναπέ, εγώ στον έναν καναπέ και η γυναίκα μου στον άλλον. Έπρεπε να φροντίζω και τους δύο. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα ότι έδεσα ακόμα περισσότερο μαζί τους. Και πάλι να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Λες να είμαστε εδώ όταν τον πάρεις στο πρώτο κυνήγι τον παλίκαρο σου;
Σιγουρα θα ειναι περναν τα χρονια εμενα ερχετε κοντα ακομα και στα ποιο δυσκολα περδικοτοπια Το οπλο του 16αρι robust

Status
Not open for further replies.
Back