Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα μπραβο σ αυτόν τον άνθρωπο κ σ όλους εμάς που είμαστε ΚΥΝΗΓΟΙ και εχουμε δει ζαρκάδι κ απλά τ έχουμε φωτογραφήσει κ δεν μας έχει μπει στ μυαλο ν πατήσουμε σκανδάλη....Γιατί πολυ απλά σεβόμαστε τους νόμους κ αυτά τα όμορφα πλάσματα π μας γεμίζουν στιγμές στ κυνηγοτοπο :) μπραβο σ αυτον π μας έδωσε αυτο τ ωραιο βιντεάκι...μ εφτιαξε τη μέρα όλη....

Χαιρετω την ομαδα...:cool:

Καλησπέρα σας..... .beer.
Παλι πινεις ρε ορεστη μακρη?? .yel. .yel.

Κοιτα να δεις συμπτωσεις..χτες λεγαμε για τα παλια 3Α διασπορας κ σημερα μπηκα σε ενα κυνηγοψαρομαγαζο να παρω αγκιστρια..
Παω κ στα φυσιγγια κ βλεπω μονο του ενα παλιο 3Α διασπορας ν7 ιδιο με το δικο σου..
Τον ρωτησα κ μου ειπε οτι αυτο το κουτι εχει μεγαλη αξια για αυτον γιατι ηταν καποιου που πηγενε μαζι κυνηγι κ αυτος εχει φυγει απο την ζωη το βρηκε η γυναικα του χτες κ του το εδωσε...
Τελος του λεω..παω πασο..κ εγω το ιδιο θα εκανα..

20191017_144923.jpg

Παλι πινεις ρε ορεστη μακρη?? .yel.
.sarcastic. Μια γουλιά ήπια μωρέ....πίνω χάπια για τη μέση.....αλλιώς θα σου έλεγα εγώ.....sarcastic......ωραία κ η κασετίνα της nsi Dispersante.....δν την έχω.....
Όσο για το Τρια 3ΑΑΑ δν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.....my man....δν πιστεύω να σε χαλάει το Νο:6...;)

Status
Not open for further replies.
Back