Περαστικά Βασίλη. Αμάν, ο γιατρός θέλει γιατρό, έναν γιατρό για τον γιατρό ρε παιδιά. .goodboy.Από χθες τα ξημερώματα στο χωριό με βρογχίτιδα και αντιβίωση ... .buy buy.
Περαστικά Βασίλη. Αμάν, ο γιατρός θέλει γιατρό, έναν γιατρό για τον γιατρό ρε παιδιά. .goodboy.Από χθες τα ξημερώματα στο χωριό με βρογχίτιδα και αντιβίωση ... .buy buy.
τυροκαυτερή από το Σάββατο
Περαστικα Βασιλη ειναι η αλλαγές της εποχής..Από χθες τα ξημερώματα στο χωριό με βρογχίτιδα και αντιβίωση ... .buy buy.
Έτσι Τάσο, το πρωί ψύχρα με βροχή μεσημέρι ζέστη ίδρωμα και το βράδυ πάλι ψύχρα και πέρσι τέτοιο καιρό άρρωστος, άντε να μπει κανονικά ο χειμώνας.Περαστικα Βασιλη ειναι η αλλαγές της εποχής..
.asking..asking..asking..ha ha ha..ha ha ha..buy buy..buy buy.εγώ έχω φάει γλίστρα σε πλακάκια.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!
Έτσι Τάσο, το πρωί ψύχρα με βροχή μεσημέρι ζέστη ίδρωμα και το βράδυ πάλι ψύχρα και πέρσι τέτοιο καιρό άρρωστος, άντε να μπει κανονικά ο χειμώνας.
.asking..asking..asking..ha ha ha..ha ha ha..buy buy..buy buy.
Τι είπες τώρα;!;!;!;!;!;! Ξεπερνάει τις τζουμερκιώτικες περιπετειες χαλαρά...... .what..what.Δεν κάνω πλάκα Βασίλη ήταν γενικά μια πολύ αστεία- γκαντέμικη μέρα. (σαν να λέμε μια κλασική μέρα του Δημήτρη στα Τζουμέρκα )
Έβαλα τον αγκώνα όπως έπεφτα και τον χτύπησα πολύ. Πήγα νοσοκομείο με πολύ πόνο για ακτινογραφία οδηγώντας και αλλάζοντας ταχύτητες μόνο με το αριστερό χέρι. Παρκάρω πρόχειρα και δίνω το αμάξι στην κοπελιά να το τακτοποιήσει. Περνάει από ένα στενό μου σπάει τον αριστερό καθρέφτη και δεν έφτανε μόνο αυτό, με έγραψαν και μου πήραν και τις πινακίδες για 10 μέρες εκει που πάρκαρε. Ευτυχώς δεν είχα κάποιο ράγισμα την έβγαλα με χάπια...
Παρασκευή τέλος η εξεταστική, κατέβηκα για μια βδομάδα, ανασύνταξη και αναπλήρωση δυνάμεων και ξανά πάλι πίσωΒασιλη περαστικα. Στο χωριο για ποιον λογο εισαι; Τελος η εξεταστικη;
υπομονη και περαστικα βασιληΑπό χθες τα ξημερώματα στο χωριό με βρογχίτιδα και αντιβίωση ... .buy buy.
Μπίλυ περαστικά! Κώστα ο Τζίμης δεν τις βγάζεις τις κάλτσες από συνήθειο!!Περαστικά Βασίλη, και άσε τον παππού Τζίμη να λέει, να τις βγάζεις τις κάλτσες εγώ έχω φάει γλίστρα σε πλακάκια.
Μπίλυ περαστικά! Κώστα ο Τζίμης δεν τις βγάζεις τις κάλτσες από συνήθειο!!
Κακό δεν είναι... αλλά και οι ξεκάλτσωτες για αντρικές μου κάνουν...γιατι ρε φιλε κακο ειναι?
Κακό δεν είναι... αλλά και οι ξεκάλτσωτες για αντρικές μου κάνουν...