Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα κ καλό μήνα σε όλους με πολλά γαλαζια χρωματα χρωματα κ πολλά τσικ τσικ στον οριζοντα;)
Παύλο περαστικά ρε φιλε:)

Καλημερίζω όλη την παρέα.
Ο αγαπημένος μήνας έφτασε και υπόσχεται πολλές συγκινήσεις.
Εμένα δυστυχώς μου μπήκε στραβά αφού η τροχαντερίτιδα -τεντονίτιδα στο ισχύο-μετα απο ενόχληση ενός μήνα, αποψε με έκανε να μην κλείσω μάτι απο τον πόνο.Με το ζόρι πατάω το αριστερό πόδι και τωρα φευγω γισ το ΚΑΤ.

Καλημέρα και καλό μήνα.
Εμένα δυστυχώς μου μπήκε στραβά αφού η τροχαντερίτιδα -τεντονίτιδα στο ισχύο-μετα απο ενόχληση ενός μήνα, αποψε με έκανε να μην κλείσω μάτι απο τον πόνο.Με το ζόρι πατάω το αριστερό πόδι και τωρα φευγω γισ το ΚΑΤ.
καλημέρα και καλόμήνα σε όλους , γ@μημενο αυχενικό με έχει ισοπεδώσει 2 μέρες τώρα
Δημήτρη και Παύλο, περαστικά παιδιά.

Αν ο ανθρωπος γερασει και αδυνατισει, ουτε να φαει μπορει ουτε και να ...περπατησει!!! Περαστικα, κρατα γερα.
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους, με αξεχαστες τσιχλοσυγκινησεις.

Ρε Μητσο αφου τα εχουμε ξαναπεί μιας και οι δυο έχουμε το ίδιο πάθος με το τρέξιμο.
Στην περιπτωση μας ο πόνος στο ισχίο οφείλεται 99% σε κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου η οποία πιεζει το ισχιακο νεύρο με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η αντανάκλαση του πονου από τους γλουτούς μεχρι χαμηλά στους αστραγάλους.
Ισως να πρέπει να διακόψεις το τρέξιμο και να το αντικαταστήσεις με γρηγορο βάδην , περίπου 6 χλμ την ώρα.
Κάνε μαγνητική. ....

Status
Not open for further replies.
Back