Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετω απο την ηλιολουστη Αταλαντη.
Εκανα μια σταση γιατι εγινα μουσκεμα στον ιδρωτα .Ακουσα και εγω το χαζοκουτι , εβαλα οτι ισοθερμικα ειχα και την πατησα.Ειναι κοντα η μερα που θα τουφεκισω ολες τις tv του σπιτιου.
Τελος παντων........τα πουλια εφυγαν ΤΕΛΕΙΩΣ απο την περιοχη.

Ναι αφού τα γ@μησατε τώρα φύγανε! .banana.

Χαιρετω απο την ηλιολουστη Αταλαντη.
Εκανα μια σταση γιατι εγινα μουσκεμα στον ιδρωτα .Ακουσα και εγω το χαζοκουτι , εβαλα οτι ισοθερμικα ειχα και την πατησα.Ειναι κοντα η μερα που θα τουφεκισω ολες τις tv του σπιτιου.
Τελος παντων........τα πουλια εφυγαν ΤΕΛΕΙΩΣ απο την περιοχη.
αφού πήγες εκεί τον κλανιάρη της Σερέτη τι περίμενες;;;;;; :p .yel.

Καλησπέρα σας.
Στον βόλο έχει ένα πολύ δυνατό αέρα που μια σταματάει , μια ξαναρχίζει. Ο καιρός δεν ξέρει τι θέλει. Στη 1 σκοτείνιασε έκανε μια χιονοθύελλα για 15 λεπτά, μετά σταμάτησε και τώρα έχει ήλιο..smashfrak.

Μάκη, κάπου διαβασα ότι στον Ραμνούντα είχατε νεκρό κυνηγό....τον βρήκαν λόγω του ότι φέγγιζε με το πορτοκαλί γιλέκο του.....προς στιγμή σηκώθηκαν οι τρίχες μου αλλά μετά θυμήθηκα ότι εισαι στην ανάρρωση.......
Είναι αληθές ; Μήπως ο άτυχος ήταν κανας γνωστός ;;;;

Μάκη, κάπου διαβασα ότι στον Ραμνούντα είχατε νεκρό κυνηγό....τον βρήκαν λόγω του ότι φέγγιζε με το πορτοκαλί γιλέκο του.....προς στιγμή σηκώθηκαν οι τρίχες μου αλλά μετά θυμήθηκα ότι εισαι στην ανάρρωση.......
Είναι αληθές ; Μήπως ο άτυχος ήταν κανας γνωστός ;;;;
δεν άκουσα κάτι αλλά θα μάθω

Ούτε εγώ άκουσα για την Ραμνούντα. Πότε έγινε;
δεν γνωρίζω κε Γιάννη
μίλησα με 4 φίλους από Κ.Σούλι αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα
μόνο ο ένας μου είπε ότι γύρω στις 11.00 είδε ένα ασθενοφόρο χωρίς αυτό να λέει κάτι
εύχομαι να μην είναι αλήθεια

Status
Not open for further replies.
Back