καλώς ήλθατεΤην καλησπέρα μου σε όλους από την Αθήνα πια.
Ας ελπίσουμε να δούμε μια άσπρη μέρα εστω και απο το χιόνι.
οπότε δένει και το ασθενοφόρο γύρω στις 11.00Στο Facebook το διάβασα σε σχετική με κυνήγι , σελίδα.......
9.45 σήμερα, στον Ραμνούντα....πήγε το ΕΚΑΒ και διαπίστωσε οξύ έμφραγμα
καλώς ήλθατε
σιγα μη χιονίσει τώρα που ήρθες
γκαντεμόσαυρε
ναι να πας κατεβοανέβεις 4 φορές την ημέρα την ρεματιάΚαλά ,τότε να ξαναφύγω.
Ερώτηση στους λογιστές της παρέας αλλά και σε όσους γνωρίζουν:
Στον υπολογισμό του ποσού στις αποδείξεις ισχύει αυτό που έλεγαν ότι οι αποδείξεις των μάρκετ και των βενζινάδικων πρέπει να υπολογιστούν στο μισό;
Καλά κανείς δεν μαζεύει αποδείξεις;
Όλοι, αλλά κανείς δεν ξέρει. Ίσως... αν έστελνες ένα sms στον Κάλχα;;;; .victory.
ναι να πας κατεβοανέβεις 4 φορές την ημέρα την ρεματιά
δυστυχώς αυτός που έφυγε ήταν ο 2 χρόνια μεγαλύτερος μου φίλος Μανώλης από την Αγ.Μαρίνα Ν,ΜάκρηςΣτο Facebook το διάβασα σε σχετική με κυνήγι , σελίδα.......
9.45 σήμερα, στον Ραμνούντα....πήγε το ΕΚΑΒ και διαπίστωσε οξύ έμφραγμα
Επίσης το κράτος έχει προβλέψει με έξυπνο τρόπο να κόβουν αποδείξεις όλοι οι επαγγελματίες με την υποχρεωτική ανάρτηση πλησίον του ταμείου το εξής....""ο καταναλωτής δεν υποχρεούται να καταβάλει το αντίτιμο εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο, όπως αυτό ορίζεται στις οικείες διατάξεις.""Ας μου πει κάποιος τι νόημα έχει να μου επιβάλλεται να μαζεύω αποδείξεις.
Κρίμαδυστυχώς αυτός που έφυγε ήταν ο 2 χρόνια μεγαλύτερος μου φίλος Μανώλης από την Αγ.Μαρίνα Ν,Μάκρης
δυστυχώς αυτός που έφυγε ήταν ο 2 χρόνια μεγαλύτερος μου φίλος Μανώλης από την Αγ.Μαρίνα Ν,Μάκρης
μεγαλωμένοι στην ίδια γειτονιά και παρέα από το σχολείο μέχρι που παντρευτήκαμε
είχαμε κυνηγήσει με σφεντόνες και αεροβόλα μέρες και νύχτες με φακό σαν πιτσιρικάδες
αργότερα με τα όπλα των γονιών μας και τα δικά μας
ο Μανώλης έμεινε λάτρης της φέρμας με την αγαπημένη του φυλή τα πόιντερ
άριστος άνθρωπος,υποδειγματικός οικογενειάρχης,τίμιος επαγγελματίας
πριν 4 μέρες συναντηθήκαμε στο πρωινό cafe της γειτονιάς μας τα είπαμε για 10 λεπτά ήταν χαμογελαστός και ζεστός όπως πάντα
καλό του ταξίδι
δυστυχώς αυτός που έφυγε ήταν ο 2 χρόνια μεγαλύτερος μου φίλος Μανώλης από την Αγ.Μαρίνα Ν,Μάκρης
μεγαλωμένοι στην ίδια γειτονιά και παρέα από το σχολείο μέχρι που παντρευτήκαμε
είχαμε κυνηγήσει με σφεντόνες και αεροβόλα μέρες και νύχτες με φακό σαν πιτσιρικάδες
αργότερα με τα όπλα των γονιών μας και τα δικά μας
ο Μανώλης έμεινε λάτρης της φέρμας με την αγαπημένη του φυλή τα πόιντερ
άριστος άνθρωπος,υποδειγματικός οικογενειάρχης,τίμιος επαγγελματίας
πριν 4 μέρες συναντηθήκαμε στο πρωινό cafe της γειτονιάς μας τα είπαμε για 10 λεπτά ήταν χαμογελαστός και ζεστός όπως πάντα
καλό του ταξίδι
Ωωωωω.....δε βγάζεις καμιά φωτό ;;;χιονίζει εδώ και μισή ώρα το στρώνει....ώρα για καλό βράδυ