Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά!!! Αγόρασα ένα καινούριο ουισκάκι, ήπια ένα ποτηράκι και είναι ότι πρέπει για το κρύο. Έχει και μια καραμελωμένη λίγο γεύση, ότι πρέπει για να δελεάσουμε κάμια κοπέλα να πιει! Oban Distiller's edition!

Γεια σου Μάκη άρχοντα! Θα κανονίσουμε καμία κατάσταση τώρα που πέρασαν οι γιορτές??
οι δυό μας;;;;; ;)
εγω έλεγα να πιούμε κρασί όλοι παρέα :)
Καλησπέρα βουτηχτή μου ,τι κάνεις ;
εσύ θα πάθεις πλάκα που θα γελάνε μαζί σου τα 3 φόρουμ που πέρασες τα γουρούνια που δεν βάρεσες όπως επίσης κι ο γιδοβοσκός φίλος σου .llk.
υ.σ.για τις φάσσες δεν λέω γιατί αυτές γελάνε από μόνες τους .yel.

Παλαιόγεροι τε παλαιόπουσται Ζολοτα και Μήλεση καλησπέρα
Καλησπε΄ρα και στους λοιπούς καλούς παίχται και σεντερ φορ

Παλαιόγεροι τε παλαιόπουσται Ζολοτα και Μήλεση καλησπέρα
Καλησπε΄ρα και στους λοιπούς καλούς παίχται και σεντερ φορ

Παλαιόγερο να σε πει η κοράκλα σου και να πάθεις βέρτικο και ταρακούνημα πέρα δόθε .... .fool.

Καλημερίζω την παρέα και ακόμη είμαι κατω απο το πάπλωμα καθότι αδειούχος.
Πόσο μου λείπει η ταλαιπωρία των Τζουμέρκων......

Καλημέρα στην παρέα! Μάκη όλοι μαζί εννοούσα...απλά το είπα σε εσένα για να μας κανονίσεις!! Άντε και έρχεται το ΣΚ...

Οσες αντεχεις εσυ ομορφουλη... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..buy..buy..buy..buy..love..love..love..love..ban..ban..kkk.
Πολλες καλημερες για ολους, κ μια για τον Gerry για να μην προβληματιζεται οσο πινει τον καφε του... Να δω ποτε θα ταιριαξει να παμε ενα σκοπευτηριο η ενα περπατητο ολοι μαζι να γελασουμε....goodboy.

Καλημέρα στην παρέα! Μάκη όλοι μαζί εννοούσα...απλά το είπα σε εσένα για να μας κανονίσεις!! Άντε και έρχεται το ΣΚ...
το πιασα ρε Billy
αλλά να μου έχεις τάξει να με πάς βόλτα ένα βράδυ σε πόρτες που δεν μπορώ να βρω εγώ λόγω........ .count sheep.
μη με ξεχάσεις .fool..flamenco.

Οσες αντεχεις εσυ ομορφουλη... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..buy..buy..buy..buy..love..love..love..love..ban..ban..kkk.
Πολλες καλημερες για ολους, κ μια για τον Gerry για να μην προβληματιζεται οσο πινει τον καφε του... Να δω ποτε θα ταιριαξει να παμε ενα σκοπευτηριο η ενα περπατητο ολοι μαζι να γελασουμε....goodboy.

Κοντεύει ο καιρός Άρι..Αλλά θέλω να μου φοράς το γυαλί το Pepe και σώβρακο calvin klein! .yel..ha ha ha.

Status
Not open for further replies.
Back