Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοντεύει ο καιρός Άρι..Αλλά θέλω να μου φοράς το γυαλί το Pepe και σώβρακο calvin klein! .yel..ha ha ha.
Κ εσυ εκεινα τα αμανικα τα μαυρα που φορατε στα τρυγονια....yel..yel..yel..buy..buy..buy.
Αν κ δεν φοβαμαι, ντουετακι με το Γιωρικα θα ερθετε, ντυμμενοι Cabelισιοι μπας κ ψαρωσουμε ....victory. Καπελακι στο χρωμα της αμμου, ποουκαμισσακι με επνεδυση στο δεξι ωμο, μποτακι αδιαβροχο, παντελονακι κυπαρισσι, ο ενας με τις τσεοπες γεματες Rm και ο αλλος γεματες Euromix να συζητατε με τον φλαμ για τα οπλα σας κ το ποσο μακρια σκοτωνουν....ha ha ha..ha ha ha..goodboy..goodboy.

Κ εσυ εκεινα τα αμανικα τα μαυρα που φορατε στα τρυγονια....yel..yel..yel..buy..buy..buy.
Αν κ δεν φοβαμαι, ντουετακι με το Γιωρικα θα ερθετε, ντυμμενοι Cabelισιοι μπας κ ψαρωσουμε ....victory. Καπελακι στο χρωμα της αμμου, ποουκαμισσακι με επνεδυση στο δεξι ωμο, μποτακι αδιαβροχο, παντελονακι κυπαρισσι, ο ενας με τις τσεοπες γεματες Rm και ο αλλος γεματες Euromix να συζητατε με τον φλαμ για τα οπλα σας κ το ποσο μακρια σκοτωνουν....ha ha ha..ha ha ha..goodboy..goodboy.

w02kj7.jpg

Πιστεύω πως η απάντηση μου σε κάλυψε σε ολα.. .victory..love.

Φιλαράκι τα μαμίσια έχω εγω..Δεν είμαστε πλούσιοι να αγοράζουμε UFO και Muller.. .smashfrak.

Άντε ρε τρίχα με τα κότερα και τις τζιπούρες που θα μας πεις και πλούσιους... :p
Ακόμα να μας πας βόλτα με το κότερο....threat.

Καλημέρα σας. Στις 8 το πρωί είχαμε -9 βαθμούς! Ευτυχώς σταμάτησε ο βοριάς...

Υ.Γ. Την φάσσα δεν την κυνάγαω αλλά τη νύχτα είδα όνειρο να έρχονται από πάνω μου εκατοντάδες φάσσες και να της πελεκάω ασταμάτητα... Να ανησυχώ;;;;

Καλημέρα σας. Στις 8 το πρωί είχαμε -9 βαθμούς! Ευτυχώς σταμάτησε ο βοριάς...

Υ.Γ. Την φάσσα δεν την κυνάγαω αλλά τη νύχτα είδα όνειρο να έρχονται από πάνω μου εκατοντάδες φάσσες και να της πελεκάω ασταμάτητα... Να ανησυχώ;;;;
όχι χαλαρά κερδίζεις περισσότερα ;)

20 Αυγούστου να το συνδιάσουμε με αγριοπερίστερα και κανένα αγριοκούνελο! .yel.

Σε άγιο και σε τρελό μην τάξεις.....xm....άγιος πάντως δεν είμαι ;).
Με τι σκύλο θα πάμε για κουνέλια; Έχεις μαζέψει ένα κοπάδι σκυλιά, ένα κυνηγόσκυλο δεν έχεις φτιάξει :).

Πω ρε Χριστούλη μου γκρίνια.. .buy buy.Με τα πόδια θα τα σηκώνουμε μωρέ μαζεύονται στα σχοίνα εκει στα ξερονήσια..Το πολύ πολύ να παμε για λυθρίνια.. .fishing.

Πω ρε Χριστούλη μου γκρίνια..

Ειναι αυτο το καυστικο του χιουμορ... .yel..yel..love..love.
Έτσι ρίχνει τα γκομενάκια.goodboy..sarcastic..sex hard.
Βασιλη δικος μου εισαι εσυ... Πεστα, το παιζει σκαφατος, ανθρωπος της δρασης και των outdoor activities και παραμονευει στην ακρη με την ατακα " θα ερθεις σπιτι μου να σου δειξω τα σκυλακια μου?" ... Η αναφορα στην κατοχη ζωων και στην αγαπη που τρεφουμε γι αυτα, προσελκυει παντα το αντιθετο φυλο....buy..buy..buy..sarcastic.
Γιωρικα, αν δεν θες να πας για αγριοκουνελα, θα παμε στη Μανη περπατητο για ορτυκοτρυγονα....buy buy..goodboy.

Ειναι αυτο το καυστικο του χιουμορ... .yel..yel..love..love.

Βασιλη δικος μου εισαι εσυ... Πεστα, το παιζει σκαφατος, ανθρωπος της δρασης και των outdoor activities και παραμονευει στην ακρη με την ατακα " θα ερθεις σπιτι μου να σου δειξω τα σκυλακια μου?" ... Η αναφορα στην κατοχη ζωων και στην αγαπη που τρεφουμε γι αυτα, προσελκυει παντα το αντιθετο φυλο....buy..buy..buy..sarcastic.
Γιωρικα, αν δεν θες να πας για αγριοκουνελα, θα παμε στη Μανη περπατητο για ορτυκοτρυγονα....buy buy..goodboy.

Αχαχαχαχα μην σου πω θα ερθω και γω Μάνη.. .shoot.

Ωχ πάλι στα άγια χώματα; Μέσα, θα φέρω και 3 αλλαξιές μαζί ... .flamenco.

Status
Not open for further replies.
Back