Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχουμε πει να πάμε κάπου.Έχω ένα σημείο καλό με πολύ βαθειά νερά και με καλά ψάρια .Αμα λάχει περνάνε και αγριοπερίστερα .Μπορεί ο ένας να ψαρεύει και ο άλλος να κάθεται ....καραούλι..sarcastic.

Να έρθω και εγώ μαζί;; είμαι κάλος στο απόρτ. Με ζηλεύουν ακόμα και τα Λαμπραντόρ σε απόρτ στο νερό. .yel.

Να έρθω και εγώ μαζί;; είμαι κάλος στο απόρτ. Με ζηλεύουν ακόμα και τα Λαμπραντόρ σε απόρτ στο νερό. .yel.

Έλα .Θα πάρουμε και κάποιον άλλον .....

a00db12a-3d8d-47e6-b38e-ff8f58f5cf22.jpg

δεν σου λεω οταν εισαι ετοιμος παρε ενα μπουκαλακι τσικουδια και στραγαλια παρεμε τηλ και φυγαμε για ολοημερο ψαρεματακι

Καλησπέρα παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
Ψάχνω τον παρακάτω νόμο που αν τα λέω καλά νομίζω ότι ισχύσει:

Έστω ότι ένας άντρας κυνηγός είναι παντρεμένος με μια γυναίκα και δεν έχουν παιδιά. Ο άντρας έχει μόνο μια αδερφή. Όταν πεθάνει αυτός ο άντρας που πάνε τα όπλα ; Δεν πάνε στην αδερφή;

καλησπέρα σας
μόλις γύρισα από βόλτα στο κέντρο της Αθήνας
μ αρέσει και 2-3 φορές το χρόνο το κάνω
σήμερα είχε γύρα κι ενημέρωση στα φωτομάγαζα Ακαδημίας,Εμ.Μπενάκη,Πατησίων και στο τέλος σουβλάκι στον Λευτέρη
:)

καλησπέρα σας
μόλις γύρισα από βόλτα στο κέντρο της Αθήνας
μ αρέσει και 2-3 φορές το χρόνο το κάνω
σήμερα είχε γύρα κι ενημέρωση στα φωτομάγαζα Ακαδημίας,Εμ.Μπενάκη,Πατησίων και στο τέλος σουβλάκι στον Λευτέρη
:)

Κρίμα που δεν ήρθα .Ειδικά για το σουβλάκι ρε γαμώτο..banana.
Τελικά βάλθηκες να γίνεις φωτογράφος.

Κρίμα που δεν ήρθα .Ειδικά για το σουβλάκι ρε γαμώτο..banana.
Τελικά βάλθηκες να γίνεις φωτογράφος.

Πριν που μιλούσα με τον Μάκη στο τηλέφωνο το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα είναι αν τον έβαλες εσύ να πάρει φωτογραφική. .sarcastic.

Καλησπέρα παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
Ψάχνω τον παρακάτω νόμο που αν τα λέω καλά νομίζω ότι ισχύσει:

Έστω ότι ένας άντρας κυνηγός είναι παντρεμένος με μια γυναίκα και δεν έχουν παιδιά. Ο άντρας έχει μόνο μια αδερφή. Όταν πεθάνει αυτός ο άντρας που πάνε τα όπλα ; Δεν πάνε στην αδερφή;
Ωχ Κωστή μπλέξατε με κληρονομικά...;;; :/

Ωχ Κωστή μπλέξατε με κληρονομικά...;;; :/
Εδώ και 2 χρόνια Βασίλη είναι μπερδεμένη η κατάσταση (και εδώ είναι που πληρώνεις χωρίς να φταις στην δική μου περίπτωση). Απλά αν περάσω 2 οπλακια στο όνομα μου δεν θα με χαλάσει…

Εδώ και 2 χρόνια Βασίλη είναι μπερδεμένη η κατάσταση (και εδώ είναι που πληρώνεις χωρίς να φταις στην δική μου περίπτωση). Απλά αν περάσω 2 οπλακια στο όνομα μου δεν θα με χαλάσει…
Το κατάλαβα Κώστα... Και εγώ θέλω να πάρω το δίκαννο του προπάππου μου από μια θειά μου, που ούτε αρσενικό απόγονο έχει και είμαι και το τελευταίο δισέγγονο και με το επίθετο μάλιστα (κάτι σα τελευταίος των Μοικανών :-D ). Αλλά ούτε που κάνω κίνηση, γιατί είναι στριμμένη...

Status
Not open for further replies.
Back