Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστη επισκεψη σημερα απο τον φιλο Ζολωτα στο μαγαζι μου και με ξεχωριστο δωρο για την γιορτη μου !!! :):):) Μητσο σε ευχαριστω πολυ θα τιμηθει ιδιαιτερα !!!!! .well done..well done. υγ. κυνηγαω απο το 1973 και πιανω πρωτη φορα στα χερια μου φασα.......!(ισως ειναι και τυχερο να αρχισουν να με γουσταρουν οι μπλε κυριες !!! ):p
7y43O9h.jpg
.hunter..hunter..hunter..shoot..shoot..shoot..shoot.

ωραίος ο Δημήτρης και μπράβο του
πρέπει όμως να την βαλσαμώσεις
ξέρεις τι έχει τραβήξει να την κτυπήσει;;;;;
.big smile.

Αλλοι στις γιορτές πάνε δώρο ουίσκυ , κρασί , γλυκά..............τα μέλη του HuntersLife πηγαίνουν θηράματα.llk..exciting..banana.
Ρεμάλια στα γενέθλια μου θέλω ένα αγριογούρουνο ε;;;;;.victory..victory.

Αλλοι στις γιορτές πάνε δώρο ουίσκυ , κρασί , γλυκά..............τα μέλη του HuntersLife πηγαίνουν θηράματα.llk..exciting..banana.
είναι εντός κυνηγετικής περιόδου;;;;

Ε ναι..Σε μένα κάτω πιο πολλά τα καλάμια απο τα ψάρια..Τα χουν ρημάξει όλα..

Κέα, Άνδρος, τα πιο κοντινά και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει αυτήν την εποχή. Άσε που θα κρυσταλιάσεις όλο το βράδυ στον ντόκο.

Που ρε φίλε; Μόνο σε κάνα νησάκι αξίζει.

Έχουμε πει να πάμε κάπου.Έχω ένα σημείο καλό με πολύ βαθειά νερά και με καλά ψάρια .Αμα λάχει περνάνε και αγριοπερίστερα .Μπορεί ο ένας να ψαρεύει και ο άλλος να κάθεται ....καραούλι..sarcastic.

Πες μας ,το θέλεις ολόκληρο η κομμάτι ;
Γιατί έχω παραγγελίες γαι σπαλομπριζόλες
.....

Status
Not open for further replies.
Back