Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλημέρα μου σε όλους.
Τρεις μέρες στην Αθήνα και με άδεια και αισθάνομαι σαν στο κλουβί.
15 και σήμερα .........sarcastic.

Πάλι θα φύγεις μωρή μουσίτσα?

Μάλλον θα φύγω Γεράσιμε αφού έχω την εκλογική 2 μέρες και έχω πολλά ρεπό και πρέπει να τα πάρω.Το θέμα είναι ότι έχω να κάνω και κλαδέματα και σκαψίματα στα κλιματάκια μου και σε κάτι δέντρα.Ομως σαν εποχή είναι λίγο νωρίς και έχω και το θέμα του χεριού.Οπότε μπορεί να το ρίξω στην ...ταλαιπωρία .sarcastic.

Χαιρετω απαντες κυνηγαραιους μαγκιτες.Επιτελους μετα απο ενα μηνα γ@μ%σι0* με αφορητη πιεση και ξενυχτια οι απογραφες ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.banana..Επιτελους θα βγω και για κανα κυνηγι .hunter.1

Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα μετά απο ένα ακόμη ακουόγραμμα αν και έβλεπα ότι το προβλημά μου χειροτέρευε η διάγνωση ήταν καταπέλτης.
- "Πως το καταφέρατε αυτό ";
- "Ποιό" ;
- "Το να καταστρέψτε τα αυτιά σας.Τα αυτιά σας εχουν ακουστικό τραύμα τέτοιο που χρειάζεστε ακουστικά....είστε σε πολύ ασχημη κατάσταση.":( :(

Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα μετά απο ένα ακόμη ακουόγραμμα αν και έβλεπα ότι το προβλημά μου χειροτέρευε η διάγνωση ήταν καταπέλτης.
- "Ποιό" ;
- "Το να καταστρέψτε τα αυτιά σας.Τα αυτιά σας εχουν ακουστικό τραύμα τέτοιο που χρειάζεστε ακουστικά....είστε σε πολύ ασχημη κατάσταση.":( :(
.fff..fff.

Καλησπέρα στην παρέα.
- "Ποιό" ;
εγώ κουφάθηκα όταν το άκουσα
πάρε κι αλλη μια γνώμη :)

Καλησπέρα σας.
Δημήτρη νομίζω πως έχει δίκιο ο Μάκης για δεύτερη γνώμη. Πολλά ακούμε και για τα ακουστικά...

Εντάξει αλλά δεν είναι αυτή η πρώτη.Αυτή είναι η τέταρτη. Όταν βλέπω απο μόνος μου την επιδείνωση ,οταν μέσα στο αυτοκίνητο για παράδειγμα ,και όχι μόνο ,δεν μπορώ πολλές φορές να ακούσω ούτε τον συνοδηγό μου,όταν έχω μόνιμο σφύριγμα και στα δύο αυτιά από 15 χρόνια τώρα ,όταν δεν ακούω ούτε το κινητό που βαράει πολλές φορές ,οταν δεν ακούω πάνω από 5khz με γεννήτρια και πολλά άλλα τότε τι άλλο να πω ;
Το ακουόγραμμα αυτο ήταν σαφώς πολύ χειρότερο απο τα προηγούμενα

Εντάξει αλλά δεν είναι αυτή η πρώτη.Αυτή είναι η τέταρτη. Όταν βλέπω απο μόνος μου την επιδείνωση ,οταν μέσα στο αυτοκίνητο για παράδειγμα ,και όχι μόνο ,δεν μπορώ πολλές φορές να ακούσω ούτε τον συνοδηγό μου,όταν έχω μόνιμο σφύριγμα και στα δύο αυτιά από 15 χρόνια τώρα ,όταν δεν ακούω ούτε το κινητό που βαράει πολλές φορές ,οταν δεν ακούω πάνω από 5khz με γεννήτρια και πολλά άλλα τότε τι άλλο να πω ;
Το ακουόγραμμα αυτο ήταν σαφώς πολύ χειρότερο απο τα προηγούμενα
πως επαθες αυτην την ζημια μητσο?

πως επαθες αυτην την ζημια μητσο?

Η ιστορία αυτή άρχισε να φαίνεται από το 1993.Τότε κυνηγούσαμε μπεκάτσες και πολλές φορές, αλλού άκουγα το κουδούνι του σκύλου και αλλού ήταν ο σκύλος.Με αποτέλεσμα να μαλώνω συνέχεια με τον ξάδερφο ο οποίος μου λεγε ότι ήμουνα κουφός και έπρεπε να πάω σε γιατρό.Μια σειρά απο άλλα γεγονότα με οδήγησαν τότε στο γιατρό για το πρώτο ακουόγραμα.Η βλάβη ανεπανόρθωτη και προερχόμενη απο θόρυβο .
Ακολούθησαν με τα χρόνια και άλλα ακουογράμματα το ένα χειρότερο από το άλλο.

Status
Not open for further replies.
Back