Την καλημέρα μου σε όλους.
Τρεις μέρες στην Αθήνα και με άδεια και αισθάνομαι σαν στο κλουβί.
15 και σήμερα ........
Πάλι θα φύγεις μωρή μουσίτσα?
Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα μετά απο ένα ακόμη ακουόγραμμα αν και έβλεπα ότι το προβλημά μου χειροτέρευε η διάγνωση ήταν καταπέλτης.
- "Πως το καταφέρατε αυτό ";
- "Ποιό" ;
- "Το να καταστρέψτε τα αυτιά σας.Τα αυτιά σας εχουν ακουστικό τραύμα τέτοιο που χρειάζεστε ακουστικά....είστε σε πολύ ασχημη κατάσταση."
εγώ κουφάθηκα όταν το άκουσαΚαλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα μετά απο ένα ακόμη ακουόγραμμα αν και έβλεπα ότι το προβλημά μου χειροτέρευε η διάγνωση ήταν καταπέλτης.
- "Πως το καταφέρατε αυτό ";
- "Ποιό" ;
- "Το να καταστρέψτε τα αυτιά σας.Τα αυτιά σας εχουν ακουστικό τραύμα τέτοιο που χρειάζεστε ακουστικά....είστε σε πολύ ασχημη κατάσταση."
Καλησπέρα σας.
Δημήτρη νομίζω πως έχει δίκιο ο Μάκης για δεύτερη γνώμη. Πολλά ακούμε και για τα ακουστικά...
πως επαθες αυτην την ζημια μητσο?Εντάξει αλλά δεν είναι αυτή η πρώτη.Αυτή είναι η τέταρτη. Όταν βλέπω απο μόνος μου την επιδείνωση ,οταν μέσα στο αυτοκίνητο για παράδειγμα ,και όχι μόνο ,δεν μπορώ πολλές φορές να ακούσω ούτε τον συνοδηγό μου,όταν έχω μόνιμο σφύριγμα και στα δύο αυτιά από 15 χρόνια τώρα ,όταν δεν ακούω ούτε το κινητό που βαράει πολλές φορές ,οταν δεν ακούω πάνω από 5khz με γεννήτρια και πολλά άλλα τότε τι άλλο να πω ;
Το ακουόγραμμα αυτο ήταν σαφώς πολύ χειρότερο απο τα προηγούμενα
πως επαθες αυτην την ζημια μητσο?