P
PANOUTSOS
Μπούμπη που σαι ρεεεεεεεεε;;;; Tiiiiiiiiiiiii κάνεις;;;καλημέρα σας καλοί μου φίλοι![]()
Μπούμπη που σαι ρεεεεεεεεε;;;; Tiiiiiiiiiiiii κάνεις;;;καλημέρα σας καλοί μου φίλοι![]()
Θα σου φτιαξω ενα που θα ειναι αριστουργημα.Καλή Κυριακή παππού... για βάλε μπρός να μου ετοιμάσεις κανα cd με ροκιές... ελα γλυκούλη.asking.
Τι λέει το ποδαρ ;;;;Καλημέρα σας .....
Ρε Τάσο πως κρατιέσαι?Χτες το πρωί στα γύρω βουνά άκουσα καμιά δεκαριά τουφεκιες κ είπα να την κοπανησω αλλά κρατηθηκα
Υποχωρεί η φλεγμονή αλλά ακομη δεν μπορω να περπατήσω κανονικά,να κοιμηθω στο πλαι αριστερα και ποναει ακόμη ,αλλά λιγότερο.Να φαντασστείς ότι και την παλάμη μου που ακουμπάω πονάω.Για να καταλάβεις Διονύση ειναι αριστερά στο ισχύο και περίπου στο σημείο που ενώνεται η τσέπη του παντελονιού με την κάθετη ραφή. .buy buy.Τι λέει το ποδαρ ;;;;
Τι λέει το ποδαρ ;;;;
Αχ ρε Σπύρο τι μου κάνεις.....προσπαθώ να μπω στα μάτια σου ,να βλέπω το Μιτσικέλι και να θυμάμαι ολα τα καλά μέρη πίσω απ αυτό....Καλημέρα σε όλους! Πίνω καφέ στο μπαλκόνι και αγναντεύω τις κορφές και τα διάσελα του Μιτσικελίου και ονειρεύομαι κακαρίσματα και φέρμες...αααααχ...
Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα, να το γυρίσει σε Γαρμπή και να βρέξει καλά να ''ξεθυμάνει'' αυτές τις 2 βδομάδες και μετά να το γυρίσει σε Τραμουντάνα, Γραίο από τις 20 του μήνα μπας και δούμε κάνα καλό ''πασάγγιο''.
Ρε Τάσο πως κρατιέσαι?
Δημήτρη από τι καταλαβαίνω βλέπεις μπροστά τις πενήντα αποχρώσεις του μπλεΑχ ρε Σπύρο τι μου κάνεις.....προσπαθώ να μπω στα μάτια σου ,να βλέπω το Μιτσικέλι και να θυμάμαι ολα τα καλά μέρη πίσω απ αυτό....
Δημήτρη από τι καταλαβαίνω βλέπεις μπροστά τις πενήντα αποχρώσεις του μπλε![]()
Οι κακές παρέες σου κόλλησαν χούγια φιλαράκιΣήμερα αρκετοί κυνηγοί και τα πουλιά άφαντα. Ούτε μια τουφεκιά. Τα στείλαμε όλα κάτω. Σήμερα που είναι Κυριακή, να δω που θα βρούνε φυσίγγια όσοι δεν με άκουσαν....smashfrak.
Καλημέρα σας.
Φέτος από τα κυνήγια που μου αναλογούν να κάνω, σκέφτομαι να αφιερώσω αρκετά προς αυτή τη μεριά γιατί δεν την έχω κυνηγήσει πολύ και θέλω να την ''ψάξω'' λίγο...Πίσω απο το Μιτσικέλι και μέχρι τα σύνορα με την Αλβανία κάποτε ήταν όλα μπλέ.
![]()
.ha ha ha.Καλημερα σας λαμογια