Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε Τάσο πως κρατιέσαι?
Αφρούς έβγαζα Σπυρο..Σήμερα ευτυχώς δεν άκουσα τουφεκιά κ ήμουν ήρεμος!!.sarcastic. Τις ανεμισανε για τα καλά χτες..sarcastic.
Ξέρω ένα μέρος που δεν πάνε πολλοι κυνηγοί και κάποια στιγμή θα το επισκεφτώ σύντομα...,,,,,.

Καλησπέρα λεβέντες.
Σήμερα έκανα το πιο ωραίο μπάνιο της χρονιάς.Θάλασσα λάδι και πεντακάθαρη , ο ήλιος καυτός όσο πρέπει , κόσμος λίγος ........ απλά τέλεια.
Ελλαδάρα λέμε , το πιο όμορφο μέρος του πλανήτη ....του Γαλαξία καλύτερα:)

Καλησπέρα λεβέντες.
Σήμερα έκανα το πιο ωραίο μπάνιο της χρονιάς.Θάλασσα λάδι και πεντακάθαρη , ο ήλιος καυτός όσο πρέπει , κόσμος λίγος ........ απλά τέλεια.
Ελλαδάρα λέμε , το πιο όμορφο μέρος του πλανήτη ....του Γαλαξία καλύτερα:)
Στελνεις το κοσμο στα μπασιματα με ενα τονο φυσιγγια κ συ πας γθα μπανιο.
Δεν παιζεσε λεμεεεε.sarcastic.

Στελνεις το κοσμο στα μπασιματα με ενα τονο φυσιγγια κ συ πας γθα μπανιο.
Δεν παιζεσε λεμεεεε.sarcastic.

Γι αυτό λεω να μαζευτούμε και να πάμε απο κει να του κάνουμε το μαγαζί ....λίμπα !
Δηλαδή να του τα φάμε όλα .....
.sarcastic.

Καλα το 30αρη να τσεπωσουν και ολα τα αλλα ειναι μαλ@κιες
Εμενα μου ζητησαν χαρτι απο τον ψυχιατρο για μεταβιβαση οπλου εκει να δεις γλεντια
Πηγα σε εναν σαλεμενο στους Αγ.Αναργυρους και με πηγε τρεις και πεντε
Κοιταγα που εχει εξοδο διαφυγης γιατι ειχε γυαλισει το ματι του
Αφου μου εκανε ενα σωρο ηλιθιες ερωτησεις οπως αν εχω σκοτωσει αν βλεπω οραματα αν ειμαι νυχτοβατης κτλ βουτηξε τα 30 ευρωπουλα υπογραψε και αντε πιαστον

Καλα το 30αρη να τσεπωσουν και ολα τα αλλα ειναι μαλ@κιες
Εμενα μου ζητησαν χαρτι απο τον ψυχιατρο για μεταβιβαση οπλου εκει να δεις γλεντια
Πηγα σε εναν σαλεμενο στους Αγ.Αναργυρους και με πηγε τρεις και πεντε
Κοιταγα που εχει εξοδο διαφυγης γιατι ειχε γυαλισει το ματι του
Αφου μου εκανε ενα σωρο ηλιθιες ερωτησεις οπως αν εχω σκοτωσει αν βλεπω οραματα αν ειμαι νυχτοβατης κτλ βουτηξε τα 30 ευρωπουλα υπογραψε και αντε πιαστον
να δώσεις την διευθύνση του στον Ζολώ .ha ha ha.

Εγω παντως 20 ε εδωσα για το χαρτι σε μια ειδικη παθολογο στο περιστερι...βεβαια με ξερει χρονια κ ξερει οτι δεν ειμαι λοςτρε.yelling.

να δώσεις την διευθύνση του στον Ζολώ .ha ha ha.
Απεναντι απο την εκκλησια ειναι
Φοραει και γυαλι με διπλο φακο
μου θυμισε τον Σαρτζετακη αλλα ειναι θηριο σωματικα .very shoked.
Αστον ανθρωπο μην το βρει καμια λαχταρα .sarcastic.
Αυτος ετσι και αγριεψει μπορει να ριξει και μια ενεση στον πισηνο του και να βρεθει με διανυκτερευση στο Δαφνι χωρις να το καταλαβει .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back