Αφρούς έβγαζα Σπυρο..Σήμερα ευτυχώς δεν άκουσα τουφεκιά κ ήμουν ήρεμος!!Ρε Τάσο πως κρατιέσαι?
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Ξέρω ένα μέρος που δεν πάνε πολλοι κυνηγοί και κάποια στιγμή θα το επισκεφτώ σύντομα..
![big smile .,,,,,. .,,,,,.](/forums/data/assets/smilies/laugh2.gif)
Αφρούς έβγαζα Σπυρο..Σήμερα ευτυχώς δεν άκουσα τουφεκιά κ ήμουν ήρεμος!!Ρε Τάσο πως κρατιέσαι?
Στελνεις το κοσμο στα μπασιματα με ενα τονο φυσιγγια κ συ πας γθα μπανιο.Καλησπέρα λεβέντες.
Σήμερα έκανα το πιο ωραίο μπάνιο της χρονιάς.Θάλασσα λάδι και πεντακάθαρη , ο ήλιος καυτός όσο πρέπει , κόσμος λίγος ........ απλά τέλεια.
Ελλαδάρα λέμε , το πιο όμορφο μέρος του πλανήτη ....του Γαλαξία καλύτερα![]()
Στελνεις το κοσμο στα μπασιματα με ενα τονο φυσιγγια κ συ πας γθα μπανιο.
Δεν παιζεσε λεμεεεε![]()
Ξέχασα το ..."και να τα πιούμε όλα "Γι αυτό λεω να μαζευτούμε και να πάμε απο κει να του κάνουμε το μαγαζί ....λίμπα !
Δηλαδή να του τα φάμε όλα .....
![]()
να δώσεις την διευθύνση του στον Ζολώ .ha ha ha.Καλα το 30αρη να τσεπωσουν και ολα τα αλλα ειναι μαλ@κιες
Εμενα μου ζητησαν χαρτι απο τον ψυχιατρο για μεταβιβαση οπλου εκει να δεις γλεντια
Πηγα σε εναν σαλεμενο στους Αγ.Αναργυρους και με πηγε τρεις και πεντε
Κοιταγα που εχει εξοδο διαφυγης γιατι ειχε γυαλισει το ματι του
Αφου μου εκανε ενα σωρο ηλιθιες ερωτησεις οπως αν εχω σκοτωσει αν βλεπω οραματα αν ειμαι νυχτοβατης κτλ βουτηξε τα 30 ευρωπουλα υπογραψε και αντε πιαστον
πες και τι άλλο της έδωσες μην ντρέπεσαιΕγω παντως 20 ε εδωσα για το χαρτι σε μια ειδικη παθολογο στο περιστερι...βεβαια με ξερει χρονια κ ξερει οτι δεν ειμαι λοςτρε![]()
Αν την δεις θα καταλαβειςπες και τι άλλο της έδωσες μην ντρέπεσαι![]()
Απεναντι απο την εκκλησια ειναινα δώσεις την διευθύνση του στον Ζολώ .ha ha ha.
για λέγε για λέγεΑν την δεις θα καταλαβεις![]()