Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα λεβέντες , καλή εβδομάδα να έχουμε.
Όποιος δεν πλήρωσε εμπρόθεσμα την πρώτη δόση φόρου εισοδήματος , το taxisnet στέλνει αμέσως ειδοποιητήριο- mail για ενημέρωση-υπενθύμιση-εκφοβισμό .
Μην ανησυχείτε για τον ΕΝΦΙΑ , σύντομα θα είναι κοντά σας και μάλιστα "αυξημένος¨ αφού δεν θα είναι σε έξι δόσεις αλλά σε πέντε.

Καλημέρα σε όλους!
Καλημέρα λεβέντες , καλή εβδομάδα να έχουμε.
Όποιος δεν πλήρωσε εμπρόθεσμα την πρώτη δόση φόρου εισοδήματος , το taxisnet στέλνει αμέσως ειδοποιητήριο- mail για ενημέρωση-υπενθύμιση-εκφοβισμό .
Μην ανησυχείτε για τον ΕΝΦΙΑ , σύντομα θα είναι κοντά σας και μάλιστα "αυξημένος¨ αφού δεν θα είναι σε έξι δόσεις αλλά σε πέντε.
Εγώ που περιμενω επιστροφή τι εκφοβισμό να τους κανω..;.xm.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλου από τόσους ΕΜΦΙΑ την βγάλαμε καθαρή τώρα θα κωλώσουμε;.victory..victory..victory.

Για ανανέωση Α.Κ.Κ.Ο. σε δύο όπλα πήγαμε με τον πατέρα μου σε μια π0υτ@ν@ παθολόγο, η οποία προφανώς δεν εξέτασε απολύτως τίποτα πήρε το χαρτάκι έβαλε τζίφρα, "τι σας οφείλουμε;" "50 ευρώ" !!!!!! .kkk..shoot.ευτυχώς δεν κράταγε τόσα λεφτά ο πατέρας μου της λέω θα περάσουμε μόλις τα έχουμε, ούτε που πήγαμε να το πάρουμε φυσικά πήγε στο νοσοκομείο Χαλκίδας και την έκανε τσάμπα τη δουλειά.

Status
Not open for further replies.
Back