καλημερα σε ολους
.Χτες το πρωί στα γύρω βουνά άκουσα καμιά δεκαριά τουφεκιες κ είπα να την κοπανησω αλλά κρατηθηκα.buy buy..buy buy..![]()
Θα τον είχαν δέσει σε κάνα δέντροΡε Τάσο πως κρατιέσαι?
..
Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα, να το γυρίσει σε Γαρμπή και να βρέξει καλά να ''ξεθυμάνει'' αυτές τις 2 βδομάδες και μετά να το γυρίσει σε Τραμουντάνα, Γραίο από τις 20 του μήνα μπας και δούμε κάνα καλό ''πασάγγιο''.
/QUOTE]
Και εδώ στο νησί Σπύρο νοτιάς, μακάρι να ρίξει καμιά καλή βροχή.
Καλημέρα σε όλους!
Παθολόγο κ 15ευρώ για το καθένα!
Πριν λίγο διαπίστωσα ότι μου έληξαν 2 αδεις δελτίων κατοχής όπλου........smashfrak..smashfrak..hit..hit.
Στο Α.Τ Κερκύρας Δημήτρη, του πατέρα μου, το καλοκαίρι, που ανανέωσε την άδεια κατοχής του όπλου του (ξεχασιάρης και αυτός...το πλήρωσε το 15ευρωΝαι γαμώ το μυαλό μου.....και η πλάκα είναι ότι οι παθολόγοι μου έκαναν νούμερα πριν 4 χρόνια που πηρα την SX3 και δεν μου έδιναν το χαρτί.Επρεπε να πάω σε ψυχίατρο μου έλεγαν .
Το έχω ακούσει και απο άλλους Σπύρο.Εδω δεν ξέρω γιατί μου έκαναν νούμερα....Στο Α.Τ Κερκύρας Δημήτρη, του πατέρα μου, το καλοκαίρι, που ανανέωσε την άδεια κατοχής του όπλου του (ξεχασιάρης και αυτός...το πλήρωσε το 15ευρω) μόνο χαρτί από παθολόγο του ζήτησαν.
Στην Ελλάδα είμαστε Δημήτρη ο καθένας ερμηνεύει το νόμο κατά το δοκούν.Το έχω ακούσει και απο άλλους Σπύρο.Εδω δεν ξέρω γιατί μου έκαναν νούμερα....
Στην Ελλάδα είμαστε Δημήτρη ο καθένας ερμηνεύει το νόμο κατά το δοκούν.
Πάντως ο Ν.2168/1993 το αναφέρει καθαρά:
''Ιατρικό πιστοποιητικό από ιατρό νευρολόγο-ψυχίατρο ή παθολόγο, από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου.''
Το ξέρω γιατί το έχω διαβάσει.http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1186&Itemid=131
Όμως οι παθολόγοι βρίσκουν επιχείρημα ότι στο το πιστοποιητικό πρέπει να αναφέρεται στην ψυχική υγεία σου πράγμα για το οποίο αυτοί σαν παθολόγοι δεν έχουν αρμοδιότητα να το κάνουν και εν μέρει έχουν και δίκιο.Το λάθος για μένα είναι στο νόμο και την διατύπωση.του....
4. Ιατρικό πιστοποιητικό από ιατρό νευρολόγο-ψυχίατρο ή παθολόγο, από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου.
παιδια ειδικο παθολογο θελει... Ειναι διαφορετικος απο τον παθολογο... Το καλοκαιρι εβγαλα κ εγω
Καλημέρα στην παρέα! Εγώ φέτος την πάτησα. Πήγα σε έναν νευρολόγο ΕΟΠΥΥ ο οποίος μου ζήτησε 40€ γιατί λέει τέτοιο χαρτί δεν μπορεί να μου το γράψει αλλιώς. Εγώ σαν μαλάκας το έφαγα και τα έδωσα...
Υ.Γ. Αν ο ανθρωπος γερασει και αδυνατισει, ουτε και να φαει μπορει ουτε και να ...οδηγησει.
Teenaaaaangeeeeeer...Μετά τις θεωρίες του Σταύρου σας αφήνω να παω να φάω το κοκκινιστό μου πρόβατο με τα λαζάνια...![]()