Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε παιδιά πείτε μου κάτι .Στην ανανέωση του δελτίου κατοχής κυνηγητικού όπλου, πρέπει να πας το όπλο στο αστυνομικό τμήμα ;
Ανανέωσε κανείς τελευταία ;
Μου είπανε σήμερα απο το τμήμα οτι πρεπει να παω τα όπλα .

Εμενα μου το είχαν ζητήσει για να δουν τους αριθμούς, αλλά ήταν η πρώτη έκδοση άδειας η προηγούμενη ήταν από δασαρχείο.

Εμενα μου το είχαν ζητήσει για να δουν τους αριθμούς, αλλά ήταν η πρώτη έκδοση άδειας η προηγούμενη ήταν από δασαρχείο.
Εντάξει η πρώτη .Αλλά απο κει και πέρα.... δεν νομίζω.
Εγω δεν τα πήγα στην προηγούμενη ανανέωση.

Ρε παιδιά πείτε μου κάτι .Στην ανανέωση του δελτίου κατοχής κυνηγητικού όπλου, πρέπει να πας το όπλο στο αστυνομικό τμήμα ;
Ανανέωσε κανείς τελευταία ;
Μου είπανε σήμερα απο το τμήμα οτι πρεπει να παω τα όπλα .
Ναι.

Ναι Δημήτρη χρειάζεται το όπλο.Ανανέωσε ο πατέρας μου τον Μάιο την καραμπίνα του και την ζήτησαν.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Καλησπέρα καρντάσια

Δημήτρη για το αν πρέπει να πάρεις και το όπλο μαζί σου μέχρι και αυτό παίζει από τμήμα σε τμήμα. Νομίζω πως τυπικά πρέπει να το έχεις μαζί σου...

Το θέμα είναι οτι το ένα είναι στο χωριό και όσες ανανεώσεις έγιναν στο ίδιο τμήμα ,έγιναν χωρίς το όπλο.Τώρα τι τους έπιασε ......

Για να δω πότε θα καταλάβεις ότι πρέπει να πας τα όπλα στο τμήμα... .yel.

Προσπαθώ να καταλάβω αν άλλαξε κάτι τελευταία.Επιμένω ότι στην προηγούμενη ανανέωση δεν το είχα .Γι αυτό ρωτάω ρε αλεπουδιάρη.

καλησπέρα σας
το όπλο σε ανανέωση άδειας το πάμε στο τμήμα για να ελεγχθούν και να ταυτοποιηθούν οι αριθμοί βάσης και κάννης(ων)
το αστείο είναι ότι κανείς μα κανείς αστυνομικός δεν κοιτάει αν το όπλο έχει δεχθεί κάποια παραποίηση(κόψιμο κάννης)για τον απλό λόγο δεν ξέρουν τι έλεγχο κάνουν
:)

Status
Not open for further replies.
Back