Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι να κάνεις Μπούμπη ;
Την μια μας λες ..."γυρνάει βοριαδάκι από Τρίτη "και μετά μας λες για 2,3 Νοέμβρη .Σαν τους πολιτικούς μας τα λες ......
είπα για το καλό μπάσιμο 2-3 Νοέμβρη
την Τρίτη αν τα καταφέρω θα πάω κυνήγι και μετά στην δουλειά :)

είπα για το καλό μπάσιμο 2-3 Νοέμβρη
την Τρίτη αν τα καταφέρω θα πάω κυνήγι και μετά στην δουλειά :)
Πέρσι πότε ήταν που ήσασταν με τον Μήτσο και είχε ένα καλαό μπασιμο ; μήπως γύρω στις 20 του μήνα που εμείς είχαμε Βοιωτία ;
κατι τέτοιο θυμάμαι .

Πέρσι πότε ήταν που ήσασταν με τον Μήτσο και είχε ένα καλαό μπασιμο ; μήπως γύρω στις 20 του μήνα που εμείς είχαμε Βοιωτία ;
κατι τέτοιο θυμάμαι .
17/11
πέρασαν τσίχλες κυριαρίνες κοτσύφια.....πανηγύρι......ο Μήτσος πήρε φυσίγγια από μένα γιατί έμεινε
.shoot.

17/11
πέρασαν τσίχλες κυριαρίνες κοτσύφια.....πανηγύρι......ο Μήτσος πήρε φυσίγγια από μένα γιατί έμεινε
.shoot.
Αυτό το περιστατικό το θυμάμαι αλλα γιατί νομίζω μέσα στον Οκτώβρη πως είχατε κάνει κάτι ;

Μια ερωτησουλα... Φίλος έχει ανανεώσει φέτος την άδεια κυνηγιου αλλά έχει ξεχάσει το βιβλιαράκι στο χωριο. Μπορεί να κυνηγήσει χωρίς να την έχει στα χέρια του;

Μια ερωτησουλα... Φίλος έχει ανανεώσει φέτος την άδεια κυνηγιου αλλά έχει ξεχάσει το βιβλιαράκι στο χωριο. Μπορεί να κυνηγήσει χωρίς να την έχει στα χέρια του;
ανάλογα που θα πέσει όταν δεχθεί έλεγχο
σε φίλο που την είχε ξεχάσει στο σπίτι και δέχθηκε έλεγχο στο Μόδι ο δασικός τον πίστεψε κράτησε τα στοιχεία του(από το δίπλωμα οδήγησης)και την άλλη μέρα το φίλος ην έστειλε με φαξ στο δασαρχείο
όταν πήγαμε μετά 10 μέρες πάλι τηλεφωνήσαμε στον δασικό να πάμε να την δείξει
αυτός ευγενικά είπε ότι δεν χρειάζεται

καλό θα ήταν να μιλήσει τηλεφωνικά με τον σύλλογο του αν μπορεί να τον καλύψει μέχρι να του τείλουν την άδεια η να πάει να την πάρει

Ας του την στειλει καποιος με ενα courier για να εχει το κεφαλι του ησυχο.
Καλησπερα σε ολη την ομαδα, το ματι μου με ταλαιπωρει αφανταστα απο την αλλη ομως θελω να παω και την βολτα μου το πρωι, ιδωμεν.
Καλο βραδυ να εχετε, πραγμα σιγουρο με τον ζολο παροντα!!!

Οχι ρε φιλαρακι.guitar.

GRISINO.jpg

ανάλογα που θα πέσει όταν δεχθεί έλεγχο
σε φίλο που την είχε ξεχάσει στο σπίτι και δέχθηκε έλεγχο στο Μόδι ο δασικός τον πίστεψε κράτησε τα στοιχεία του(από το δίπλωμα οδήγησης)και την άλλη μέρα το φίλος ην έστειλε με φαξ στο δασαρχείο
όταν πήγαμε μετά 10 μέρες πάλι τηλεφωνήσαμε στον δασικό να πάμε να την δείξει
αυτός ευγενικά είπε ότι δεν χρειάζεται

καλό θα ήταν να μιλήσει τηλεφωνικά με τον σύλλογο του αν μπορεί να τον καλύψει μέχρι να του τείλουν την άδεια η να πάει να την πάρει
.well done.
Ας του την στειλει καποιος με ενα courier για να εχει το κεφαλι του ησυχο.
Καλησπερα σε ολη την ομαδα, το ματι μου με ταλαιπωρει αφανταστα απο την αλλη ομως θελω να παω και την βολτα μου το πρωι, ιδωμεν.
Καλο βραδυ να εχετε, πραγμα σιγουρο με τον ζολο παροντα!!!
Για αύριο λεγαμε. Τις επόμενες μέρες θα ανέβει αυτός πάνω έτσι κι αλλιώς.

Status
Not open for further replies.
Back