Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα λεβεντοοπαιδα.
απο Τσιχλες περι μπασιματων κλπ δεν κατεχω .
απλα σημερα ακουστηκαν απο φιλο σε εκπαιδευτικο τα πρωτα τσικ
γενικα παντα οταν κόβουμε τις ελιες ακούμε τις πρωτες.
αξιολογηστε το περισσοτερο εσεις που κατεχετε περισσοτερα.

Απο ελιες πηγατε καλα στην παραγωγη φετος?
εγω ειχα αρκετα καλη περσυ...φετος δεν εχω ....φυσιολογικο ομως

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους, με δυναμη και υγεια.
Ετοιμαζομαι για οφθαλμιατρο γιατι ειμαι σαν να εχω μολις τελειωσει αγωνα 12 γυρων, ηθελα και πρωινη βολτα!!!

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους, με δυναμη και υγεια.
Ετοιμαζομαι για οφθαλμιατρο γιατι ειμαι σαν να εχω μολις τελειωσει αγωνα 12 γυρων, ηθελα και πρωινη βολτα!!!
Περαστικα και γρήγορα.
Πως το παθες κυρ Σταυρο?

Να περνάς 10 χιλιόμετρα χωματόδρομο σκαμμενο από τη βροχη απροβληματιστα και ένα χιλιόμετρο αφού έχεις βγει στην άσφαλτο να παθαίνεις αυτο...

Να περνάς 10 χιλιόμετρα χωματόδρομο σκαμμενο από τη βροχη απροβληματιστα και ένα χιλιόμετρο αφού έχεις βγει στην άσφαλτο να παθαίνεις αυτο...

Αν κρίνω από το σημάδι στο λάστιχο και στη ζάντα, μάλλον βρήκες εσωτερικά κάπου σε λακκούβα με κομμένη άσφαλτο ή σε πέτρα κ.τ.λ. Έχει κι άλλο σχίσιμο κάτω από τη λέξη "CPAE"

Αν κρίνω από το σημάδι στο λάστιχο και στη ζάντα, μάλλον βρήκες εσωτερικά κάπου σε λακκούβα με κομμένη άσφαλτο ή σε πέτρα κ.τ.λ. Έχει κι άλλο σχίσιμο κάτω από τη λέξη "CPAE"

Ακριβώς αυτό.. Σε δεξιά ανοιχτή είχε κόψιμο η άσφαλτος στο εσωτερικό της στροφης. Μπηκα και εγώ λίγο πιο κλεισμένος και ήταν ακαριαιο. Διπλό κοψιμο. Ευτυχώς δεν πήρε η ζάντα.

Καλησπέρα σας μάγκες μου, επιστροφή από ένα τετραήμερο στη Σύρο για δουλειά. Έχω πολύ διάβασμα απ'ότι βλέπω στο φόρουμ :)

Status
Not open for further replies.
Back