Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με παίρνει τηλ η γιαγιά μου για τα χρόνια πολλά,με ρωτάει... Ελιές έχεις?Έχω μερικές.Θα σου στείλω παιδάκι μου!Γυρίζω σήμερα σπίτι και βλέπω 16 κιλά καλαμων.Φαντάσου να είχα και οικογένεια τι θα γινόταν .sarcastic.

Με παίρνει τηλ η γιαγιά μου για τα χρόνια πολλά,με ρωτάει... Ελιές έχεις?Έχω μερικές.Θα σου στείλω παιδάκι μου!Γυρίζω σήμερα σπίτι και βλέπω 16 κιλά καλαμων.Φαντάσου να είχα και οικογένεια τι θα γινόταν .sarcastic.
Αντί για πασατέμπο βρήκες τι θα μασουλάς την ώρα της αναμονής..yel.

Καλησπερα σε ολους...
View attachment 15728
Ωραία ήταν και σήμερα, το αλλο σκ πάλι.
Ωραιο καλαμακι,τηλεσποπικο ειναι? .sarcastic.

Παρε τον χειμωνα μια κουταλα κ μαλαγρωσε τριγυρω να δεις τι τσιχλες θα μαζεψεις....crying smile.

Χαίρετε παίδες!! .cofee.
Χαίρετε παίδες!Όσοι βγείτε,ανεβάστε καμία φωτογραφία να βλέπουμε και εμείς που δουλεύουμε.
Ορίστε ρε.....sarcastic.
Πάρε 3 φωτό καρτεράτες!!!!!!
Τρυγόνια σε φωτό μη ζητήσεις γιατί σήμερα έκανα νούμερο
(μεγαλύτερο από μ'ένα) .sarcastic. και αν τις ποστάρω θα γίνω μισητός....sarcastic..yel..yel.
20200906_071338.jpg
20200906_072441.jpg20200906_072325.jpg
Έπειτα από το καρτέρι, είχε συνέχεια με το φιλαράκι μου....πήγαμε να τρυγίσουμε τα υπόλοιπα σταφύλια από την κληματαριά να μη με φάνε οι σκούρκοι.....yell at..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Βρείκα όμως εργάτη δυνατό.....θα τν προσλάβω και για τις ελιές τν πουτσούλα τν @Aristos ....sarcastic..sarcastic..sarcastic.20200906_105701.jpg
20200906_105709.jpg

Χαίρετε παίδες!! .cofee.

Ορίστε ρε.....sarcastic.
Πάρε 3 φωτό καρτεράτες!!!!!!
Τρυγόνια σε φωτό μη ζητήσεις γιατί σήμερα έκανα νούμερο
(μεγαλύτερο από μ'ένα) .sarcastic. και αν τις ποστάρω θα γίνω μισητός....sarcastic..yel..yel.
View attachment 15730
View attachment 15731View attachment 15732
Έπειτα από το καρτέρι, είχε συνέχεια με το φιλαράκι μου....πήγαμε να τρυγίσουμε τα υπόλοιπα σταφύλια από την κληματαριά να μη με φάνε οι σκούρκοι.....yell at..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Βρείκα όμως εργάτη δυνατό.....θα τν προσλάβω και για τις ελιές τν πουτσούλα τν @Aristos ....sarcastic..sarcastic..sarcastic.View attachment 15733
View attachment 15734
Πάλι στα χαμηλά έπιασες! Που να δεις τρυγόνι .sarcastic. ! Άριστο!!?? Πήγαινε να του δείξεις το φως τό αληθινό!

Πάλι στα χαμηλά έπιασες! Που να δεις τρυγόνι .sarcastic. ! Άριστο!!?? Πήγαινε να του δείξεις το φως τό αληθινό!
Γιατί θα είδαν οι υπόλοιποι;;;; .sarcastic. .sarcastic.
Αύριο σχεδόν θα βρέχω τα πόδια μου όμως εκεί που θα είμαι. :cool: :cool:

Status
Not open for further replies.
Back