Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όσοι έχετε μανάδες, γυναίκες, γκόμενες, αδελφές, φίλες κτλ, κτλ, πάνω από 35 χρονών, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ...σώζει ζωές.
Δίκιο Γιώργο, τον άλλο μήνα έρχεται Αθήνα η γυναίκα μου με την αδερφή της για προληπτικό έλεγχο.

Την καλησπέρα μου σε όλους σας..
Φίλε Πανο ευχομε απο καρδιάς περαστικα και να είσαι πάντοτε γερός!
Το άγχος καλέ μου φιλε και καλοί μου φίλοι κάνει πολλά περισσότερα στον οργανισμό μας απο όσα μπορούμε να φανταστούμε.. κ πρέπει αν ειναι δυνατόν να το αποβάλλουμε τελειως.Πραγμα καθόλου εύκολο ειδικά στις μέρες μας.ΥΓ ξέρετε πόσες φορές έχω πει να χτίσω μια παράγκα πανω στο βουνό κ να τα γράψω όλα στα αρχι..α μου.Αλλα δυστηχως δεν γίνεται..

Ευχαριστώ παίχται...
Φιλαράκι δεν μου αρέσουν τα "μελό" αλλά θέλω να πω κάτι.
Μόλις διάβασα το πρώτο σου ποστ ήταν σαν να έφαγα κλωτσιά από άλογο.
Μιλήσαμε και ησύχασα.
Χαίρομαι που είσαι καλά , το ίδιο αισθάνονται όλοι .Νομίζω ότι αρχίσαμε και δενόμαστε αρκετά και δεν ξέρω αν τελικά είναι καλό ή κακό.
Τέλος καλό όλα καλά, φαντάζομαι αύριο θα βγεις για κυνήγι!!!!!!!

Φιλαράκι δεν μου αρέσουν τα "μελό" αλλά θέλω να πω κάτι.
Μόλις διάβασα το πρώτο σου ποστ ήταν σαν να έφαγα κλωτσιά από άλογο.
Μιλήσαμε και ησύχασα.
Χαίρομαι που είσαι καλά , το ίδιο αισθάνονται όλοι .Νομίζω ότι αρχίσαμε και δενόμαστε αρκετά και δεν ξέρω αν τελικά είναι καλό ή κακό.
Τέλος καλό όλα καλά, φαντάζομαι αύριο θα βγεις για κυνήγι!!!!!!!

Αν είναι να βγει τον παίρνω μαζί μου να παίξουμε .....sarcastic.

Την καρδιά μας και τα μάτια μας... άγχος στεναχώριες καταστρέφουν τον καρδιακό μυ και επηρεάζουν τη λειτουργία της πέραν των φυσικών αιτιών, τα όποια ίσως κάποιες φορές να είναι πολύ πιο εύκολα αντιμετωπίσιμα από ότι τα ψυχολογικά αίτια... Γι' αυτό πρέπει να κάνουμε και πράγματα που μας χαλαρώνουν, μας ηρεμούν και να μας κάνουν να ξεχνάμε την καθημερινότητα... Κάτι τέτοιο είναι και το κυνήγι...

[QUOTE="tasos hunter, post: 43600, member: 166"............. ξέρετε πόσες φορές έχω πει να χτίσω μια παράγκα πανω στο βουνό κ να τα γράψω όλα στα αρχι..α μου.Αλλα δυστηχως δεν γίνεται..[/QUOTE]

Ολα γίνονται φίλε Τάσο .....sarcastic.

image-759932-galleryV9-yxsq...................................jpg

Περαστικά σου Πανούτσο!:(
Ειλικρινά σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιείς!
Πολλές βόλτες στο βουνό για καθαρό αέρα!:)

[QUOTE="tasos hunter, post: 43600, member: 166"............. ξέρετε πόσες φορές έχω πει να χτίσω μια παράγκα πανω στο βουνό κ να τα γράψω όλα στα αρχι..α μου.Αλλα δυστηχως δεν γίνεται..

[/QUO
Ωραίο μέρος μου βρήκες..
Να δεις τι θα πάθουν οι φασσες φέτος..Απο το παράθυρο θα τις βαράω,
Ίσα ίσα θα εξέχουν τα κανουλια..caccia di cappano αλά ελληνικά...sarcastic.

[/QUO
Ωραίο μέρος μου βρήκες..
Να δεις τι θα πάθουν οι φασσες φέτος..Απο το παράθυρο θα τις βαράω,
Ίσα ίσα θα εξέχουν τα κανουλια..caccia di cappano αλά ελληνικά...sarcastic.
Αλλος στην Κεφαλλονια με χιονοπεδιλα δεν νομιζω να υπαρχει.

Status
Not open for further replies.
Back