Δίκιο Γιώργο, τον άλλο μήνα έρχεται Αθήνα η γυναίκα μου με την αδερφή της για προληπτικό έλεγχο.Όσοι έχετε μανάδες, γυναίκες, γκόμενες, αδελφές, φίλες κτλ, κτλ, πάνω από 35 χρονών, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ...σώζει ζωές.
Δίκιο Γιώργο, τον άλλο μήνα έρχεται Αθήνα η γυναίκα μου με την αδερφή της για προληπτικό έλεγχο.Όσοι έχετε μανάδες, γυναίκες, γκόμενες, αδελφές, φίλες κτλ, κτλ, πάνω από 35 χρονών, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ...σώζει ζωές.
............ ξέρετε πόσες φορές έχω πει να χτίσω μια παράγκα πανω στο βουνό κ να τα γράψω όλα στα αρχι..α μου.Αλλα δυστηχως δεν γίνεται..
Φιλαράκι δεν μου αρέσουν τα "μελό" αλλά θέλω να πω κάτι.Ευχαριστώ παίχται...
Φιλαράκι δεν μου αρέσουν τα "μελό" αλλά θέλω να πω κάτι.
Μόλις διάβασα το πρώτο σου ποστ ήταν σαν να έφαγα κλωτσιά από άλογο.
Μιλήσαμε και ησύχασα.
Χαίρομαι που είσαι καλά , το ίδιο αισθάνονται όλοι .Νομίζω ότι αρχίσαμε και δενόμαστε αρκετά και δεν ξέρω αν τελικά είναι καλό ή κακό.
Τέλος καλό όλα καλά, φαντάζομαι αύριο θα βγεις για κυνήγι!!!!!!!
Και το ψάρεμα βεβαίως βεβαιωςΚάτι τέτοιο είναι και το κυνήγι...
[QUOTE="tasos hunter, post: 43600, member: 166"............. ξέρετε πόσες φορές έχω πει να χτίσω μια παράγκα πανω στο βουνό κ να τα γράψω όλα στα αρχι..α μου.Αλλα δυστηχως δεν γίνεται..
Ακομα κ ο ζολω;;;;Πιστεύω πως θα είναι τυχεροί όσοι μπορέσουν και βγουν αύριο!![]()
Ακομα κ ο ζολω;;;;
Αλλος στην Κεφαλλονια με χιονοπεδιλα δεν νομιζω να υπαρχει.Ολα γίνονται φίλε Τάσο ....
[/QUO![]()
Ωραίο μέρος μου βρήκες..
Να δεις τι θα πάθουν οι φασσες φέτος..Απο το παράθυρο θα τις βαράω,
Ίσα ίσα θα εξέχουν τα κανουλια..caccia di cappano αλά ελληνικά..![]()