Ευχαριστώ πολύ παιδιά, με τρώει ο κώλος μου να πας μια βόλτα αύριο έστω για μια ώρα 2 αλλά φοβούμαι κιόλας μην χειροτερέψει...
Συμφωνω απόλυτα, με προσοχή όλα θα τα κάνεις.Η γνώμη μου είναι ότι η δισκοπάθεια θέλει χάσιμο βάρους , κίνηση και όχι βάρη.
<<να πάς να πάς να πάς όπου γουστάρεις κι αγαπάς>>Ευχαριστώ πολύ παιδιά, με τρώει ο κώλος μου να πας μια βόλτα αύριο έστω για μια ώρα 2 αλλά φοβούμαι κιόλας μην χειροτερέψει...
Περαστυ και υπομονή, θα περάσειΚαλησπέρα στην παρέα, άρτι αφιχθείς από τον ορθοπεδικό κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου 05-ι1. Ορατή από την ακτινογραφία δεν χρειάστηκε καν μαγνητική. Με λίγα λογία μου είπε προσοχή και σχεδόν να κόψω τα πάντα ακόμα και το κυνήγι (περπατητο)..hit.
σε σας τα λέειΚαλησπερίζω την παρέα.
Είμαι στις ζοχάδες μου απόψε και μερικοί να προσέχουν.....
Καλησπερίζω την παρέα.
Είμαι στις ζοχάδες μου απόψε και μερικοί να προσέχουν.....
επίσκεψη από το εξωτερικό τυχεράκιαΜου χάλασε η αυριανή βόλτα που είχαμε κανονίσει την τελευταία στιγμή απο μια επίσκεψη από εξωτερικό αφού πρέπει να είμαι πίσω γύρω στις 10 ,30
Από τη σκασίλα μου όμως κάπου πρέπει να πάω έστω για 3 ωρες ,άντε μέχρι τα Μεσόγεια.
... Από τη σκασίλα μου όμως κάπου πρέπει να πάω έστω για 3 ωρες ,άντε μέχρι τα Μεσόγεια.
Ω ρε Μήτσε.....
Πάλι θα έρθει εκείνη η 2μετρη Ουκρανή, εκείνη η ξανθιά με τα καταπράσινα μάτια ( όχι η άλλη με τα γαλάζια) ;;;;
Τί τραβάς κι εσύ ο καψερός.......ha ha ha.
Τα ψηλά εκεί θα είναι μια ζωή, μην κοιτάς που για να το αποφασίσετε κάνετε σαν να αγοράζετε οικόπεδο ...![]()