Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και από μένα!
Σήμερα άνοιξα το παράθυρο κατά τις 07:00 και είχε τόση ομίχλη έξω που δεν έβλεπα τίποτα,
νόμιζα ότι έχει συννεφιά και το πήγαινε για βροχή και έτσι έκατσα σπίτι, μόλις ξημέρωσε όμως είδα ότι είχε ψιλοανοίξει ο καιρός και μ' έπαιρνε για μια 2ωρη κοντινή βόλτα.
Όχι ότι περίμενα να έχει αξιόλογο μπάσιμο μ' αυτή τη νοτιαδούρα, άλλα θα 'παιρνα τον καθαρό μου αέρα και θα πινα τον καφέ μου με το ντουφέκι στο χέρι και όχι μέσα σπίτι...
Τώρα απ΄ότι βλέπω το γυρνάει για βροχή, είδωμεν...

Last edited:
καλησπέρα στην παρέα,

επιστροφή στην βάση πριν λίγο , κυνηγετικά δεν τα πήγαμε και άσχημα αν εξαιρέσουμε τις 2 μέρες που έβρεχε συνέχεια και τα λιγοστά πουλιά , αλλά αυτό που για εμένα μετρά είναι το πρωινό ξύπνημα,ο καφές στο σπίτι μιλώντας για καρτέρια,ο δρόμος προς αυτά,η καλή παρέα και το πιο σημαντικό η επαφή με την φύση που δυστυχώς για εμάς τους Αθηναίους είναι απούσα

αύριο πρωί μια έξοδο για τσίχλα στα πέριξ του νομού και από Δευτέρα δουλειά έχοντας γεμίσει κυριολεκτικά τις μπαταρίες μου παρόλο που πρωί μεσημέρι απόγευμα ήμασταν στον αγαπημένο μας χόρο,,,άλλωστε αυτό δεν είναι το ζητούμενο ;

καλό βράδυ παιδιά !

καλησπερίζω την παρέα.
Δεν σας παρακολούθησα καθόλου σήμερα λόγω επισκέψεων και τώρα μπήκα και θα αποχωρήσω γιατί είμαι απο τις 5,30 και αύριο έχει βολτίτσα.
Σήμερα έκανα μια πολύ σύντομη βόλτα στα Μεσόγεια .πήρα και αλέυρι απο τα Σπάτα και επιστροφή πολύ νωρίς.

Σήμερα ενώ είχα πάει γαι καμιά τσιχλίτσα ,κάποια στιγμή μου πέρασαν 15 αγριοπερίστερα πολύ χαμηλά αλλά μου τη χάλασε η ελιά που ήταν δίπλα μου.Τελικά κατάφερα και πήρα ένα λίγο αργότερα που ερχόταν απο μπροστά.
η ελιά εκεί είναι 25+ χρόνια,εσύ κάθησες δίπλα της .buy..goodboy.

Status
Not open for further replies.
Back