Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεράσιμε προέκυψαν διάφορα.Ενώ η μάνα μου ήταν να γυρίσει από πάνω με το ΚΤΕΛ ,έπεσε και χτύπησε με κάταγμα στα πλευρά (για 3η συνεχόμενη χρονιά ) οπότε την Τρίτη θα ανέβω να την φέρω πίσω , αυθημερόν η με επιστροφή την Τετάρτη.
Αν η κατάσταση είναι σχετικά καλή ίσως μετά από 3 μέρες να ανέβω επάνω . Διαφορετικά όχι.
Πάντως η βδομάδα που έρχεται και που ίσως είναι πολύ καλή ,με βρίσκει εκτός δράσης.
δημητρη περαστικα κι ευχομαι να ειναι και γρηγορα

καλησπέρα σας :)
Αυτά παθαιναν και οι γιδοβοσκοι στους Γοννους. Μια σταλια χωριό είχε πέντε μπαράκια γεμάτα με Ουκρανεζες.
.sexy girl.
Όλες οι επιδοτήσεις εκεί πήγαιναν. .sex.
Για προσέξτε!
εγώ πως δεν τα είχα προσέξει και την έβγαζα με τσίπουρα στο καφενείο του Σίμου;;;;; .xm.

καλησπέρα σας :)

εγώ πως δεν τα είχα προσέξει και την έβγαζα με τσίπουρα στο καφενείο του Σίμου;;;;; .xm.
Περναγες την πλατεία και πήγαινες αριστερά, στο γεφυρακι ακριβώς.
.flamenco.
Ρωτώντας πας και στην Πόλη...
Αλλά εσύ ρώταγες μόνο για μεζεδακια..beer..bbq.

Last edited:
Αυτά παθαιναν και οι γιδοβοσκοι στους Γοννους. Μια σταλια χωριό είχε πέντε μπαράκια γεμάτα με Ουκρανεζες.
.sexy girl.
Όλες οι επιδοτήσεις εκεί πήγαιναν. .sex.
Για προσέξτε!
Γιάννη τώρα μιλάμε για αυτές που πετάνε και όχι αυτές που τις πηδάνε ..sarcastic.

• Like
Reactions: DrV
Γελάτε μλκες ... Θα πάω με τον Βάγγο νωρίς νωρίς στο καρτέρι...
θα τσαχταουνιάσω καμιά μαύρη και αν δεήσει να εισέλθουν τσιχλόνια με το καλό...
Θα λαλήσει Alextoris 28gr με διβασική πυρίτιδα για την υγρασία ...

Γελάτε μλκες ... Θα πάω με τον Βάγγο νωρίς νωρίς στο καρτέρι...
θα τσαχταουνιάσω καμιά μαύρη και αν δεήσει να εισέλθουν τσιχλόνια με το καλό...
Θα λαλήσει Alextoris 28gr με διβασική πυρίτιδα για την υγρασία ...

Τα ώτα σου να είναι συντονισμένα πιο δυτικά.Εκει όπου τα καραμπινιέρα μας με τον Gerry θα κελαιδάνε καθώς τα μολύβια θα σκαγιώνουν τις μπλέ ξεβράκωτες Ουκρανέζες.
.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back