Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στη παρέα.
Γιάννη βλέποντας αυτή τη φωτογραφία με τα μικρά να βυζαίνουν ,η σκέψη μου πήγε σ αυτά τα καθίκια που στήνουν θηλιές όλο τον χρόνο για αγριογούρουνα,αδιαφορώντας για την τύχη που θα έχουν τα μικρά πιάνοντας την μάνα.Και δυστυχώς αυτό έχει πάρει διαστάσεις σε όλη την Ελλάδα από τους κρεατοφάγους ,απο αυτούς που το έχουν κάνει εμπόριο και τους κομπλεξικούς μικροτσούτσουνους που πιάνοντας ζώα με θηλιές αισθάνονται πιο άντρες.
Πόσο δίκιο έχεις Δημήτρη, τι άλλο να πούμε, τα ειπες όλα. Κατάντια.

Καλημέρα σε όλους τους τσιχλοκυνηγους κ μην μου πει κανείς ότι εγώ δεν έχω τουφεκισει έστω κ περιστασιακά τσίχλα γιατί δεν θα τον πιστέψω..:)
Άντε να στείλω καλύτερα μια καλημέρα σε όλους για να σας πιάσει όλους....sarcastic.

Καλημέρα και καλό σκ σε όλους. Μούσκεμα τα έκανε όλα ο καιρός μου χάλασε το κυνήγι. Πάω για ύπνο τα νεότερα από τα φασσοτόπια μετά...

@dim63 θα φύγεις τελικά? Ή θα πάμε για καμιά φάσσα απο βδομάδα ?

Γεράσιμε προέκυψαν διάφορα.Ενώ η μάνα μου ήταν να γυρίσει από πάνω με το ΚΤΕΛ ,έπεσε και χτύπησε με κάταγμα στα πλευρά (για 3η συνεχόμενη χρονιά ) οπότε την Τρίτη θα ανέβω να την φέρω πίσω , αυθημερόν η με επιστροφή την Τετάρτη.
Αν η κατάσταση είναι σχετικά καλή ίσως μετά από 3 μέρες να ανέβω επάνω . Διαφορετικά όχι.
Πάντως η βδομάδα που έρχεται και που ίσως είναι πολύ καλή ,με βρίσκει εκτός δράσης.

Γεράσιμε προέκυψαν διάφορα.Ενώ η μάνα μου ήταν να γυρίσει από πάνω με το ΚΤΕΛ ,έπεσε και χτύπησε με κάταγμα στα πλευρά (για 3η συνεχόμενη χρονιά ) οπότε την Τρίτη θα ανέβω να την φέρω πίσω , αυθημερόν η με επιστροφή την Τετάρτη.
Αν η κατάσταση είναι σχετικά καλή, ίσως μετά από 3 μέρες να ανέβω επάνω . Διαφορετικά όχι.
Πάντως η βδομάδα που έρχεται και που ίσως είναι πολύ καλή ,με βρίσκει εκτός δράσης.

Πω ρε φίλε περαστικά να είναι..Όκ μιλάμε..

10530738_414498132086994_5795463111326412360_n.jpg
καλημερα σας ραφηνα σημερα

Ρε ΖΟλώτα τι έχεις κάνει με το κινητο και δεν χτυπάει ποτέ?

Είναι η COSMOTE που έχει σήμα καμπάνα ρε φίλε.
Εδω στο σπίτι σπάνια θα χτυπήσει εκτός κι αν είναι κοντά σε μπαλκονόπορτα.

Απο μέρες έλεγα, αυτό το ΣΚ να μην πιάσω όπλο αλλά καλάμια.Ομως οταν ήρθε το ΣΚ και άρχισαν τα τηλέφωνα για να πάμε για Ουκρανέζες ,δεν μπορώ να αντισταθώ.
Αν ερχοσουν ραφηνα θα πιναμε κ καφε....δεν εχω πιει ποτε καφε με αλεπου.sarcastic.

Αν η κατάσταση είναι σχετικά καλή ίσως μετά από 3 μέρες να ανέβω επάνω . Διαφορετικά όχι.

Δημητρη περαστικα φιλε. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μπορεσεις να βγεις και για κυνηγι.

Απο μέρες έλεγα, αυτό το ΣΚ να μην πιάσω όπλο αλλά καλάμια.Ομως οταν ήρθε το ΣΚ και άρχισαν τα τηλέφωνα για να πάμε για Ουκρανέζες ,δεν μπορώ να αντισταθώ.
Αυτά παθαιναν και οι γιδοβοσκοι στους Γοννους. Μια σταλια χωριό είχε πέντε μπαράκια γεμάτα με Ουκρανεζες.
.sexy girl.
Όλες οι επιδοτήσεις εκεί πήγαιναν. .sex.
Για προσέξτε!

Status
Not open for further replies.
Back