Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το ξυπνητηρι μου σημερα χτυπησε τις 5 το πρωι και εκοψε αγαρμπα τον λιγοστο υπνο μου. Συνηθως γυρναω απο το αλλο πλευρο και κοιμαμαι αλλο λιγο, σημερα ομως πεταχτηκα σαν ελατηριο. Οχι δεν ξυπνησα για κυνηγι. Κουστουμαριστικα και πηγα να επισκεφτω μια φαρμακοβιομηχανια/πελατη μου στην Ελβετια. Ειχα λιγο δυσκολια να συγκεντρωθω ειναι αληθεια, περιμενα πως και πως να τελειωσει. Μετα στο αυτοκινητο, το οποιο και εκανα πυραυλο για να προλαβω την πτηση για Ελλαδα. Απο αυριο τερμα τα κουστουμαρισματα, θα περιμενω στην Κερκυρα τις τσιχλιτσες ντυμενος σε seclusion 3D, και δε θέλω να φορέσω τιποτα άλλο την βδομάδα που μας έρχεται.Να τους εχεις ολους γραμμενους και να κανεις αυτο που αγαπας περισσοτερο, priceless
καλησπέρα απο το αεροδρόμιο της Αθήνας, απο αυριο θα εχει αναφορά απο τους κυνηγοτοπους και απο μενα

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ
και για να το διακωμωδήσουμε και λίγο
Δεν διακομωδείς τπτ Θέο...
Από τις καλές ταινίες που πρωταγωνιστής είναι ο Μαραθωνίτης Εσκομπάρ

Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση ;)
Ευτυχως σημερα ηταν ποιο χαλαρη η βροχη οποτε τα πραγματα καλυτερευουν και απο αυριο γυριζει σε βοριαδες οποτε τελος η βροχη προσωρινα
Επειδη εχω πηξει τελευταια εγινε τωρα και αυτο o_O
εχω να παω και για κυνηγι απο τις 20 Αυγουστου .smashfrak.
την Κυριακη θα εξορμησω για τσιν τσιν .hunter.1.hunter.1 να χαλαρωσω λιγο και να παρω τον καθαρο μου αερα στην υπαιθρο γιατι μου εχει ληψει παρα πολυ ;)
Πρχώρα Κωστή κι όλα καλά....

Το ξυπνητηρι μου σημερα χτυπησε τις 5 το πρωι και εκοψε αγαρμπα τον λιγοστο υπνο μου. Συνηθως γυρναω απο το αλλο πλευρο και κοιμαμαι αλλο λιγο, σημερα ομως πεταχτηκα σαν ελατηριο. Οχι δεν ξυπνησα για κυνηγι. Κουστουμαριστικα και πηγα να επισκεφτω μια φαρμακοβιομηχανια/πελατη μου στην Ελβετια. Ειχα λιγο δυσκολια να συγκεντρωθω ειναι αληθεια, περιμενα πως και πως να τελειωσει. Μετα στο αυτοκινητο, το οποιο και εκανα πυραυλο για να προλαβω την πτηση για Ελλαδα. Απο αυριο τερμα τα κουστουμαρισματα, θα περιμενω στην Κερκυρα τις τσιχλιτσες ντυμενος σε seclusion 3D, και δε θέλω να φορέσω τιποτα άλλο την βδομάδα που μας έρχεται.Να τους εχεις ολους γραμμενους και να κανεις αυτο που αγαπας περισσοτερο, priceless
καλησπέρα απο το αεροδρόμιο της Αθήνας, απο αυριο θα εχει αναφορά απο τους κυνηγοτοπους και απο μενα
καλώς ήλθες και να περάσεις τέλεια :)

Ζολώτα πές μου κάτι ρε φίλε με όλη την αγάπη που σου χω... δεν βαριέσαι ρε μλκ να γκρινιάζεις;;
Αφού είναι μπ@@@έλο το @@μημένο τί ασχολείσαι και στενοχωριέσαι παλιοππαπού....

Γειά σας παίχται ...
.yelling..sarcastic.

Συνεχίζονται οι ιδιες μαλακίες στον ΕΝΦΙΑ.
Σπίτι στα Τζουμέρκα 80μ. αντικειμενικής αξίας 16.000€ πληρώνει 270€.
Σπίτι στην Αέξανδρούπολη 70 τμ αντικ.αξίας 30.0000 πληρώνει 239 € !!!!!
Ειμαι χαρούμενος που ζω σ αυτό το δίκαιο κράτος ..hit.

Tα Τζουμερκα ειναι προσδιορισμος για VΙP κυνηγους γιαυτο και το καπελο

Εγώ θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ μετά τις 30, αν δεν θέλουν ας μην τον πάρουν.
μία απ τα ίδια κι εγώ
σκέπτομαι να τον βάλω και 12 δόσεις όπως έβαλα και 143 ευρώ φόρο εισοδήματος
έτσι για το γαμώτο τόσα χρόνια που ήμουν εμπρόθεσμος στα παπάρια τους με γράφουν και τώρα θέλουν και να με γ@μήσουν :)

μία απ τα ίδια κι εγώ
σκέπτομαι να τον βάλω και 12 δόσεις όπως έβαλα και 143 ευρώ φόρο εισοδήματος
έτσι για το γαμώτο τόσα χρόνια που ήμουν εμπρόθεσμος στα παπάρια τους με γράφουν και τώρα θέλουν και να με γ@μήσουν :)
Οι δοσεις που λες εχουν και προσαυξησεις;

Καλησπέρα μάγκες μου. Πολύ κούραση αυτές τις μέρες στη δουλειά αλλά κατάφερα και τελείωσα αυτά που ήθελα ώστε να μπορώ να΄πάρω άδεια Δευτέρα Τρίτη οπότε προβλέπεται ένα κυνηγετικό 4ήμερο γιατί αύριο δεν έχει κυνήγι με αυτόν το καιρό...:)

Οι δοσεις που λες εχουν και προσαυξησεις;
το γνωρίζω Γιάννη
πληρώνοντας όμως όπως πρέπει δεν έχω την δυνατότητα να ανταπεξέλθω σε κάτι έκτακτο....ζημιά όπως χθες π.χ. πετρέλαιο ξύλα κ.λ.π.αργότερα
όπως και οι περισσότεροι Έλληνες :)

Last edited:
  • Like
Reactions: jnp
Status
Not open for further replies.
Back