Να είσαι καλά βρε Άρι που μου το θύμισες!Αφου ρε ΑΝΙΚΑΝΟΙ κ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ κ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ανθρωποι δεν αλλαξατε τιποτα απολυτως στον ΕΝΦΙΑ κ ειναι ακριβως ιδιος με τον περσινο (εκτος φυσικα αυτων που ειχαν μεταβολες) γιατι δεν αναρτουσατε τα εκκαθαριστικα απο τις αρχες του μηνα κ κανετε τον κοσμο να τρεχει τελυταια στιγμη για παρετε τα λεφτουδακια σας μεχρι 30/10?![]()
εγω δεν ασχοληθηκα καθολου κ ουτε θα ασχοληθω διοτι πολυ απλα δεν μπορω να τα πληρωσω...1800 ηταν περυσι το ιδιο θα ειναι κ φετος....θα παρουν τα παπαρια μου.banana.Συνεχίζονται οι ιδιες μαλακίες στον ΕΝΦΙΑ.
Σπίτι στα Τζουμέρκα 80μ. αντικειμενικής αξίας 16.000€ πληρώνει 270€.
Σπίτι στην Αέξανδρούπολη 70 τμ αντικ.αξίας 30.0000 πληρώνει 239 € !!!!!
Ειμαι χαρούμενος που ζω σ αυτό το δίκαιο κράτος ..hit.
Οποιος μετά το κούρεμα των ομολόγων άφησε τα λεφτά του στις τράπεζες με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, δυστυχώς ήθελε και τα έπαθε.Δεν αργεί η ώρα των κατασχέσεων είτε σε μισθούς-συντάξεις, είτε σε καταθέσεις κτλ κτλ.
Τα ρετιρέ(άνω των 700 μέτρων υψόμετρο) πληρώνουν παραπάνω από τα ισόγεια.(παραθαλασσια).Συνεχίζονται οι ιδιες μαλακίες στον ΕΝΦΙΑ.
Φιλε στα Τζουμερκα πληρωνεις κ τον "αερα" της αγριας φυσης, τα ψηλα βουνα, και τα μεγαλα κ δυνατα πουλια που διαφημιζεις ενα χρονο τωρα μεσα στο φορουμ... Τα ηθελες κ τα επαθες...Συνεχίζονται οι ιδιες μαλακίες στον ΕΝΦΙΑ.
Καλά ρε φιλαράκι.....Φιλε στα Τζουμερκα πληρωνεις κ τον "αερα" της αγριας φυσης, τα ψηλα βουνα, και τα μεγαλα κ δυνατα πουλια που διαφημιζεις ενα χρονο τωρα μεσα στο φορουμ... Τα ηθελες κ τα επαθες...
Ενω αντιθετα η Βοιωτια με τα χτικιαρικα εχει πολυ λιγοτερο ΕΝΦΙΑ...
Αμα συνεχιζεις να ανεβαζεις φωτογραφιες 320 ευρω θα φτασει του χρονου... .hit.
Θα έχει τσιχλοπενιες τσικ τσικ τσικ...Ετοιμάσου για ομοβροντίες σαν απάντηση..Να δούμε αύριο το πρωί τι μας επιφυλάσσει το βουνό…
Συνεχίζονται οι ιδιες μαλακίες στον ΕΝΦΙΑ.