Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παλικάρια!
Συννεφιά με τρελούς βοριάδες! παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα
Μακάρι να μπορέσω να πάω το απόγευμα και ας μην χτυπήσω τίποτα...

Αφου ρε ΑΝΙΚΑΝΟΙ κ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ κ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ανθρωποι δεν αλλαξατε τιποτα απολυτως στον ΕΝΦΙΑ κ ειναι ακριβως ιδιος με τον περσινο (εκτος φυσικα αυτων που ειχαν μεταβολες) γιατι δεν αναρτουσατε τα εκκαθαριστικα απο τις αρχες του μηνα κ κανετε τον κοσμο να τρεχει τελυταια στιγμη για παρετε τα λεφτουδακια σας μεχρι 30/10?.no.
Να είσαι καλά βρε Άρι που μου το θύμισες!
.buy buy. Μου είχε διαφύγει τελείως ότι πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 30/10 και είχα προγραμματίσει άδεια για όλη την άλλη εβδομάδα και θα είμαι στο χωριό, οπότε ... θα την έτρωγα την παπάρα !!! :(
Μόλις είδα το ποστ σου πήρα τηλ. το λογιστή μου, και μου είπε ότι θα τα βγάλει τη Δευτέρα ... Τώρα πρέπει να πάω να του αφήσω λεφτά να μου τα πληρώσει, γιατί να έρχομαι πάλι από το χωριό μεσοβδόμαδα 60+60 χιλιόμετρα, μόνο και μόνο για να πληρώσω το μπουρδελοκράτος ... δε λέει! ... Γ@μώ τα υπουργεία τους ... .kkk.
Χίλια ευχαριστώ Άρι, σου είμαι ευγνώμων! .shake hands.

Συνεχίζονται οι ιδιες μαλακίες στον ΕΝΦΙΑ.
Σπίτι στα Τζουμέρκα 80μ. αντικειμενικής αξίας 16.000€ πληρώνει 270€.
Σπίτι στην Αέξανδρούπολη 70 τμ αντικ.αξίας 30.0000 πληρώνει 239 € !!!!!
Ειμαι χαρούμενος που ζω σ αυτό το δίκαιο κράτος ..hit.

εγω δεν ασχοληθηκα καθολου κ ουτε θα ασχοληθω διοτι πολυ απλα δεν μπορω να τα πληρωσω...1800 ηταν περυσι το ιδιο θα ειναι κ φετος....θα παρουν τα παπαρια μου.banana.

Δεν αργεί η ώρα των κατασχέσεων είτε σε μισθούς-συντάξεις, είτε σε καταθέσεις κτλ κτλ.
Οποιος μετά το κούρεμα των ομολόγων άφησε τα λεφτά του στις τράπεζες με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, δυστυχώς ήθελε και τα έπαθε.

Τα ρετιρέ(άνω των 700 μέτρων υψόμετρο) πληρώνουν παραπάνω από τα ισόγεια.(παραθαλασσια).

Φιλε στα Τζουμερκα πληρωνεις κ τον "αερα" της αγριας φυσης, τα ψηλα βουνα, και τα μεγαλα κ δυνατα πουλια που διαφημιζεις ενα χρονο τωρα μεσα στο φορουμ... Τα ηθελες κ τα επαθες... .yelling..yelling.
Ενω αντιθετα η Βοιωτια με τα χτικιαρικα εχει πολυ λιγοτερο ΕΝΦΙΑ... .sarcastic..sarcastic.
Αμα συνεχιζεις να ανεβαζεις φωτογραφιες 320 ευρω θα φτασει του χρονου... .hit.

Φιλε στα Τζουμερκα πληρωνεις κ τον "αερα" της αγριας φυσης, τα ψηλα βουνα, και τα μεγαλα κ δυνατα πουλια που διαφημιζεις ενα χρονο τωρα μεσα στο φορουμ... Τα ηθελες κ τα επαθες... .yelling..yelling.
Ενω αντιθετα η Βοιωτια με τα χτικιαρικα εχει πολυ λιγοτερο ΕΝΦΙΑ... .sarcastic..sarcastic.
Αμα συνεχιζεις να ανεβαζεις φωτογραφιες 320 ευρω θα φτασει του χρονου... .hit.
Καλά ρε φιλαράκι.....
Θα το κάνω κρυφά.
http://s18.postimg.org/wc2xklgvd/20140525_165615.jpg

Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση ;)
Ευτυχως σημερα ηταν ποιο χαλαρη η βροχη οποτε τα πραγματα καλυτερευουν και απο αυριο γυριζει σε βοριαδες οποτε τελος η βροχη προσωρινα
Επειδη εχω πηξει τελευταια εγινε τωρα και αυτο o_O
εχω να παω και για κυνηγι απο τις 20 Αυγουστου .smashfrak.
την Κυριακη θα εξορμησω για τσιν τσιν .hunter.1.hunter.1 να χαλαρωσω λιγο και να παρω τον καθαρο μου αερα στην υπαιθρο γιατι μου εχει ληψει παρα πολυ ;)

Ζολώτα πές μου κάτι ρε φίλε με όλη την αγάπη που σου χω... δεν βαριέσαι ρε μλκ να γκρινιάζεις;;
Αφού είναι μπ@@@έλο το @@μημένο τί ασχολείσαι και στενοχωριέσαι παλιοππαπού....

Γειά σας παίχται ...

Καλησπέρα σας. :)
Χθες είχα ρεπό από την δουλειά οπότε ήταν απαραίτητο να ακούσω καμιά πενιά live…
Να δούμε αύριο το πρωί τι μας επιφυλάσσει το βουνό….hunter.1

το μνημόνευε το μαγαζί αυτό ενα καλό παιδί που είμασταν μοδίστραι στο χελένικ αίρ φόρς... Ητο από τον Αλμυρό Βόλου ο φίλος 1000 1000

Status
Not open for further replies.
Back