Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους!
Γεράσιμε προέκυψαν διάφορα.Ενώ η μάνα μου ήταν να γυρίσει από πάνω με το ΚΤΕΛ ,έπεσε και χτύπησε με κάταγμα στα πλευρά (για 3η συνεχόμενη χρονιά ) οπότε την Τρίτη θα ανέβω να την φέρω πίσω , αυθημερόν η με επιστροφή την Τετάρτη.
Αν η κατάσταση είναι σχετικά καλή ίσως μετά από 3 μέρες να ανέβω επάνω . Διαφορετικά όχι.
Πάντως η βδομάδα που έρχεται και που ίσως είναι πολύ καλή ,με βρίσκει εκτός δράσης.
Περαστικά να' ναι Δημήτρη και γρήγορη ανάρρωση στην μητέρα σου.
Μάνα είναι μόνο μία! και εννοείται ότι είναι πάνω απ' όλα, οι κυνηγότοποι εκεί θα είναι όλο το χρόνο...
Πάντως μέχρι σήμερα δεν έχεις χάσει τίποτα σπουδαίο...

Καλησπέρα σε όλους!

Περαστικά να' ναι Δημήτρη και γρήγορη ανάρρωση στην μητέρα σου.
Μάνα είναι μόνο μία! και εννοείται ότι είναι πάνω απ' όλα, οι κυνηγότοποι εκεί θα είναι όλο το χρόνο...
Πάντως μέχρι σήμερα δεν έχεις χάσει τίποτα σπουδαίο...
Αυτό να λέγεται.Σήμερα είδες τίποτα Σπύρο ;

Αυτό να λέγεται.Σήμερα είδες τίποτα Σπύρο ;
Σκόπευα να γράψω 2 λόγια στο θέμα φάσσα, αλλά μια που ρώτησες και δεν ήταν και τίποτα αξιόλογο να σου πώ...
Ένα 2 ωρο κοντινό μέχρι της 09:30 έκανα για καμιά φάσσα και είδα όλες-όλες 2 μονές μακρια και ένα ζευγάρι που πέρασε από πίσω μου χαμηλά, το πήρε η άκρη του ματιού μου, αλλά μέχρι να γυρίσω είχε βγει ''έξω τίρου'', τους έριξα 2 σπάρα πισώκωλα όπως φεύγαν αλλά δεν κατάλαβαν τίποτα.
Από κίχλες πάλι, αραιά και που έβλεπες να περνάει καμία, και κίχλες δηλ. να ντουφεκούσα άντε να παιρνα 3-4 πουλιά το πολύ.
Είδα και ένα κοπάδι δεντροτσιχλες που πέρασαν ψηλά από πάνω μου και αυτό ήταν όλο..
Γύρισα σπίτι με 2 κοτσυφούς, που μου πέταξαν από τη γή 3,4 μαζί, όπως περπατούσα απ' τα το αυτοκίνητο και πρόλαβα και πήρα 2 και αυτό ήταν όλο.
Την Τρίτη, που θα έχω μάλλον όλο το πρωινό στη διάθεσή μου, θα πρέπει να αποφασίσω να κάνω καμιά εξόρμηση από την ΒΑ -Α μεριά του Μιτσικελίου. Το κακό είναι που δεν τα ξέρω καλά εκείνα τα μέρη και θα πάω λίγο ψαχνοντας...

Σκόπευα να γράψω 2 λόγια στο θέμα φάσσα, αλλά μια που ρώτησες και δεν ήταν και τίποτα αξιόλογο να σου πώ...
Ένα 2 ωρο κοντινό μέχρι της 09:30 έκανα για καμιά φάσσα και είδα όλες-όλες 2 μονές μακρια και ένα ζευγάρι που πέρασε από πίσω μου χαμηλά, το πήρε η άκρη του ματιού μου, αλλά μέχρι να γυρίσω είχε βγει ''έξω τίρου'', τους έριξα 2 σπάρα πισώκωλα όπως φεύγαν αλλά δεν κατάλαβαν τίποτα.
Από κίχλες πάλι, αραιά και που έβλεπες να περνάει καμία, και κίχλες δηλ. να ντουφεκούσα άντε να παιρνα 3-4 πουλιά το πολύ.
Είδα και ένα κοπάδι δεντροτσιχλες που πέρασαν ψηλά από πάνω μου και αυτό ήταν όλο..
Γύρισα σπίτι με 2 κοτσυφούς, που μου πέταξαν από τη γή 3,4 μαζί, όπως περπατούσα απ' τα το αυτοκίνητο και πρόλαβα και πήρα 2 και αυτό ήταν όλο.
Την Τρίτη, που θα έχω μάλλον όλο το πρωινό στη διάθεσή μου, θα πρέπει να αποφασίσω να κάνω καμιά εξόρμηση από την ΒΑ -Α μεριά του Μιτσικελίου. Το κακό είναι που δεν τα ξέρω καλά εκείνα τα μέρη και θα πάω λίγο ψαχνοντας...
Απο αυτή την πλευρά κατέβαινα πολύ φάσσα παλιότερα και αυτες έρχονταν και στα μέρη μου .Κόψε κίνηση για Τρίτη

καλησπερα παιδια...μια χαζη...ερωτηση. σημερα αλλαζει η ωρα. μια ωρα πισω. δηλ, αυριο ποτε ξημερωνει?.xm.
σημερα ξημερωσε 7.30...

Status
Not open for further replies.
Back