Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφή στην βάση και πάλι μετά απο ταξίδι αστραπή 780 χλμ στην Αρτα.
Εντυπωσιάστηκα πάντως από την εξέλιξη των έργων της Ιονίας οδού.
Στην επιστροφή απόλαυσα μια φανταστική πανσέληνο .

Καλησπέρα σας κύριοι!
Έστω και με 38 πυρετό και ''ταλαιπωρημένος'' από την ολονύχτια μάχη με την γαστρεντερίτιδα, κατάφερα για μιάμιση ώρα περίπου και έκανα μια κοντινή βολτούλα σήμερα. Παρόλο που έκατσα σε καρτέρι που ο ήλιος με χτυπούσε στην πλάτη και με ζέσταινε, έφυγα γιατί ''τουρτούριζα'', γύρισα σπίτι με 39 πυρετό, ακόμα ακούω γκρίνια από την κυρά.kkk. , έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα τώρα, καλύτερα πάντως και γω και η κόρη μου...
Πάντως ένα άλλο που δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα είναι ότι, η συμμετοχή στο Φόρουμ και η κουβεντούλα μαζί σας, με παρασέρνει να βγώ για κυνήγι, όπως θα με παρασέρνε μια ''εν όπλοι'' κυνηγετική παρέα...
Ας είχες "αγκαλιάσει" τίποτα γαλάζιες και θα σου έλεγα εγώ αν εφευγες από εκεί. .sarcastic.
Αφού τα έχουμε πει, δεν υπάρχει θεραπείααααααααα.
Χάρηκα που είσαι καλύτερα Σπύρο όπως και ή κορούλα σου. ;)

Καλησπέρα σας κύριοι!
Έστω και με 38 πυρετό και ''ταλαιπωρημένος'' από την ολονύχτια μάχη με την γαστρεντερίτιδα, κατάφερα για μιάμιση ώρα περίπου και έκανα μια κοντινή βολτούλα σήμερα. Παρόλο που έκατσα σε καρτέρι που ο ήλιος με χτυπούσε στην πλάτη και με ζέσταινε, έφυγα γιατί ''τουρτούριζα'', γύρισα σπίτι με 39 πυρετό, ακόμα ακούω γκρίνια από την κυρά.kkk. , έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα τώρα, καλύτερα πάντως και γω και η κόρη μου...
Πάντως ένα άλλο που δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα είναι ότι, η συμμετοχή στο Φόρουμ και η κουβεντούλα μαζί σας, με παρασέρνει να βγώ για κυνήγι, όπως θα με παρασέρνε μια ''εν όπλοι'' κυνηγετική παρέα...

Για δες καιρό που διάλεξες βρε Σπύρο ν' αρρωστήσεις ....
Περαστικά και γρήγορα στα πόστα σου .

Επιστροφή στην βάση και πάλι μετά απο ταξίδι αστραπή 780 χλμ στην Αρτα.
Εντυπωσιάστηκα πάντως από την εξέλιξη των έργων της Ιονίας οδού.
Στην επιστροφή απόλαυσα μια φανταστική πανσέληνο .
Καλα ρε φιλε ποτε προλαβες;;.asking.

άντε να ξεκουραστείς
δεν έχεις κουδουνίσει μετά το σημερινό δρομολόγιο(ταξίδι);;;;;; .asking.
Οχι και το μετάνοιωσα που δεν κανόνισα για καμιά ντουφεκιά ,έστω εδώ κοντά.Μπορεί να πεταχτώ μέχρι τα Μεσόγεια μια βόλτα.

Status
Not open for further replies.
Back