Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παω να οριζοντιώσω το κορμί μου γιατί αυτά τα 12άωρα ορθοστασίας είναι λίγο ζόρικα.
Δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω πίσω να αρχίσω το τρέξιμο και να μην σταματάω .
Καλό βράδυ.

Τόσους πολλούς ρε Κώστα γιατί?
Εγώ πίνω έναν το πρωί και έναν το απόγευμα..Και το απόγευμα όχι πάντα..

Δουλεύω νύχτα 7 μέρες την εβδομάδα 11 με όσο πάει το πρωί ( το σαββατοκύριακο με παίρνει και μέχρι 8 το πρωί) και μετά πηγαίνω στο εργαστήριο στην σχολή ή για κυνήγι, οπότε δεν μπορώ να αντέξω αλλιώς.

Δουλεύω νύχτα 7 μέρες την εβδομάδα 11 με όσο πάει το πρωί ( το σαββατοκύριακο με παίρνει και μέχρι 8 το πρωί) και μετά πηγαίνω στο εργαστήριο στην σχολή ή για κυνήγι, οπότε δεν μπορώ να αντέξω αλλιώς.
Γιατί έτσι ρε φίλε;o_O

zzzzzzzzzzzzzzz.jpg
ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!.asking..asking..eat..eat..eat..eat.

• Like
Reactions: jnp
Γιατί έτσι ρε φίλε;o_O

Βασίλη υπερκαλύπτω τα έξοδα του κυνηγιού ( βενζίνες, φυσίγγια) , προς τα Χριστούγεννα θα πάω ένα ταξιδάκι έξω και τέλος έχω στο πρόγραμμα να αγοράσω ένα Β725.

Εκτός των παραπάνω, το διασκεδάζω και περνώ καλά, μου αρέσει η νύχτα και από την μεριά του εργαζομένου.

Τέτοιο πράμα δεν θυμάμαι να έχω ξαναφάει Γιάννη.Το καλύτερο ζυγούρι που εχω φαει ποτέ !
Αν φέρεις χοντρό για το σπίτι και έχεις χόρο, μην με ξεχάσεις ... ;)

Βασίλη υπερκαλύπτω τα έξοδα του κυνηγιού ( βενζίνες, φυσίγγια) , προς τα Χριστούγεννα θα πάω ένα ταξιδάκι έξω και τέλος έχω στο πρόγραμμα να αγοράσω ένα Β725.

Εκτός των παραπάνω, το διασκεδάζω και περνώ καλά, μου αρέσει η νύχτα και από την μεριά του εργαζομένου.
Θα σε φάνε τα κοπρόσκυλα εσένα!! .sarcastic..my man.

Καλημερίζω την παρέα.
Ξημερώνει Κυριακή και έτοιμος για αναχώρηση και πάλι.
Τα πουλιά άφαντα αλλά η ελπίδα υπάρχει.Εστω και σαν ψέμα.

Καλημέρα από τα Ανατολικά αυτού του έρμου του πλανήτη....
Καιρός ελαφρώς νεφελώδης με μεγαλα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Κάνε τε το κέφι σας με ευθύνη απέναντι στους δικούς σας γιατί το πέρασμα απ´ αυτή τη ζωή είναι εκπληκτικά σύντομο....
Έμαθα εδώ στα ξένα , μια δυσάρεστη είδηση για κοντινό μου άνθρωπο και αυτό με ωθεί να προσπαθώ να είμαι παραπάνω αισιόδοξος και παραπάνω ευγνώμων για τη κάθε ημέρα...
Βγείτε για μια βόλτα ΤΩΡΑ, έστω και κοντινή !

Καλημέρα σας.
Σήμερα δεν είχε έξοδο για κυνήγι αλλά θα πάμε οικογενειακώς για καφέ παίρνοντας μαζί μας και το "αγρίμι" :)

Και μερικά δείγματα αγριάδας:.sarcastic.

imag

Καλά να περάσετε όλοι! :)
Βλέπω τα αυτιά των σεττερ να κονταινουν σε λίγο!

Status
Not open for further replies.
Back