Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας.
Γιάννη να χαίρεσαι τον γιο σου και να έχει στη ζωή του πάντα επιτυχίες. Χρόνια Πολλά και για τον πεθερό σου.
Ευριπίδη περαστικά σου και γρήγορα υγιής.
Δημήτρη θα σε απολαύσω στην TV.
Σ'ευχαριστω Χρηστο για τις ευχες σου, υγεια σε'σενα και τους αγαπημένους σου.

Γιάννη συγχαρητήρια για το γυιό σου, πάντα επιτυχίες και χρόνια του πολλά, να τον χαίρεστε.
Ευρυπίδη, χρόνια πολλά και στον δικό σου, και σε σένα περαστικά.
Κι εγώ από την Παρασκευή ψιλοχάλια είμαι, με βήχα και καταρροή. Κρυολόγημα είναι, αλλεργική ρινίτιδα είναι ... δεν ξέρω τι διάολος είναι! Το τι έχω βγάλει από τη μύτη αυτές τις μέρες δεν λέγεται! Τη μισή παραγωγή της Softex έχω ξοδέψει! Ευτυχώς πυρετό δεν έκαμα, οπότε πήγα το απογευματινό μου (τσιχλίτσες) Παρασκευή και Σάββατο, έστω και για μια ωρίτσα, και παρά τη γκρίνια της γριάς ... ;)
.vah.

Γιάννη συγχαρητήρια για το γυιό σου, πάντα επιτυχίες και χρόνια του πολλά, να τον χαίρεστε.
Ευρυπίδη, χρόνια πολλά και στον δικό σου, και σε σένα περαστικά.
Κι εγώ από την Παρασκευή ψιλοχάλια είμαι, με βήχα και καταρροή. Κρυολόγημα είναι, αλλεργική ρινίτιδα είναι ... δεν ξέρω τι διάολος είναι! Το τι έχω βγάλει από τη μύτη αυτές τις μέρες δεν λέγεται! Τη μισή παραγωγή της Softex έχω ξοδέψει! Ευτυχώς πυρετό δεν έκαμα, οπότε πήγα το απογευματινό μου (τσιχλίτσες) Παρασκευή και Σάββατο, έστω και για μια ωρίτσα, και παρά τη γκρίνια της γριάς ... ;)
.vah.
Στέλιο σ'ευχαριστω για τις ευχές σου και περαστικά για το κρύωμα.

Καληνύχτα σε όλους
Setter%20Irlandais11.jpg

GUDP-100200-RED-1-300x172.jpg

Βασίλη υπερκαλύπτω τα έξοδα του κυνηγιού ( βενζίνες, φυσίγγια) , προς τα Χριστούγεννα θα πάω ένα ταξιδάκι έξω και τέλος έχω στο πρόγραμμα να αγοράσω ένα Β725.

Εκτός των παραπάνω, το διασκεδάζω και περνώ καλά, μου αρέσει η νύχτα και από την μεριά του εργαζομένου.
Έχοντας περάσει και από αυτό το "επαγγελματικό" μετερίζι, θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι η νύχτα είναι γλυκιά και κερδοφόρα. Απαιτεί ωστόσο μεγάλη αρτιότητα χαρακτήρα ώστε να είσαι από την μια μέσα σε αυτήν αλλά και αποστασιοποιημένος μαζί της, όσο χρειάζεται για να αποφεύγεις κακοτοπιές που κρύβει. Κάποια στιγμή χρειάζεται να της "κλείσεις" την πόρτα και να στραφείς αλλού, όσο είσαι ακόμα μικρός ... ;)

Status
Not open for further replies.
Back