Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα
άλλη μια μέρα χωρίς ίντερνετ
μας άλλαξαν το ρουτερ και ήταν ελαττωματικό
συμβαίνει μας είπαν .fiurius.
Από το κινητό δυσκολευομαι λόγω ηλικίας .sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα
άλλη μια μέρα χωρίς ίντερνετ
μας άλλαξαν το ρουτερ και ήταν ελαττωματικό
συμβαίνει μας είπαν .fiurius.
Από το κινητό δυσκολευομαι λόγω ηλικίας .sarcastic..sarcastic.
Να μη δυσκολεύεσαι παππού...
Γειά σας παίχται....

Έχοντας περάσει και από αυτό το "επαγγελματικό" μετερίζι, θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι η νύχτα είναι γλυκιά και κερδοφόρα. Απαιτεί ωστόσο μεγάλη αρτιότητα χαρακτήρα ώστε να είσαι από την μια μέσα σε αυτήν αλλά και αποστασιοποιημένος μαζί της, όσο χρειάζεται για να αποφεύγεις κακοτοπιές που κρύβει. Κάποια στιγμή χρειάζεται να της "κλείσεις" την πόρτα και να στραφείς αλλού, όσο είσαι ακόμα μικρός ... ;)

Συμφωνώ Γιώργο, έτσι είναι. .well done.

Πολύ καλησπέρα σας.:)

Καλησπέρα μάγκες. Χθες υποτρόπιασα με το κρύωμα και ήμουν χάλια όλο το βράδυ με αποτέλεσμα να μην κοιμηθώ. Πριν λίγο γύρισα από την δουλειά! Άντε καληνύχτα .sarcastic.

Καλησπέρα μάγκες. Χθες υποτρόπιασα με το κρύωμα και ήμουν χάλια όλο το βράδυ με αποτέλεσμα να μην κοιμηθώ. Πριν λίγο γύρισα από την δουλειά! Άντε καληνύχτα .sarcastic.
Μαλλον επειδη βγηκες κυνηγι την κυριακη χωρις να εχεις γινει τελειως καλα

Όλα καλά με την επιστροφή?

Ευτυχώς όλα καλά .Δεν μου έτυχε τίποτα άλλο εκτός απο το να μείνω στην Αττική οδό.Μου είχε τελειώσει το αέριο, και το λαμπάκι της βενζίνης ήταν αναμμένο απο χθες και στην Αρτα ξέχασα να βάλω. :D

Ευτυχώς όλα καλά .Δεν μου έτυχε τίποτα άλλο εκτός απο το να μείνω στην Αττική οδό.Μου είχε τελειώσει το αέριο, και το λαμπάκι της βενζίνης ήταν αναμμένο απο χθες και στην Αρτα ξέχασα να βάλω. :D

.hit. .hit. .hit.
.sarcastic.

Βασίλη κοίτα να φυλαχτείς από εδώ και πέρα. Περαστικά σου φίλε.

Τι είσαι εσύ ρε φίλε ... .very shoked.

Status
Not open for further replies.
Back