Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα πήγα για τρίτη φορά στο αστ, τμήμα γαι τη δήλωση δυο όπλων.Και πάλι όμως χωρί; αποτέλεσμα .
Μόλις με βλέπει ο φρουρός μου λέει να μην ανέβω καθόλου γιατί γίνεται χαμός και όλοι λείπουν σε μεταγωγές..asking.
Ρε φίλε τρίτη φορά έρχομαι του λεω και δουλειά δεν έκανα.Μπορώ να φεύγω συνέχεια από τη δουλειά μου η αν με σταματήσετε για έλεγχο και με τραβολογάτε μέσα εγώ τι δικαιολογία θα έχω ;
Ακολουθούν μλκς απαντήσεις του τύπου μην το έχετε μαζί,βγάλτετο άχρηστο ,κλπ μαλακίες..buy buy.
Ένας νόμος χωρίς ουσία και αποτέλεσμα που κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον αλλάξει η να διευκολύνει την όλη διαδικασία.
Κάθε μέρα που περνάει νοιώθω και πιο μαλάκας που ζω σ αυτή τη χώρα.

Καθε μερα που περναει, επιβεβαιωνεται και η ρηση που λεει οτι στην Ελλαδα αν θες να εξαφανισεις κατι, προστατευσε το.

Mα συγνωμη κιολας, περιμενεις καποιον που ζει σε ενα ακρως τσιμεντομενο περιβαλλον, να καταννοησει τα προβληματα ενος ανθρωπου που παλευει σε δασικα περιβαλλοντα; Απο που και ως που θα νοιωσει την ανατριχιλα του να ακους ενα τετοιο ζωο να ουρλιαζει κοντα σου, ποσο μαλλον να βλεπεις το κοπο της ζωης σου κατακρεουργημενο την επομενη το πρωι;

Mα συγνωμη κιολας, περιμενεις καποιον που ζει σε ενα ακρως τσιμεντομενο περιβαλλον, να καταννοησει τα προβληματα ενος ανθρωπου που παλευει σε δασικα περιβαλλοντα; Απο που και ως που θα νοιωσει την ανατριχιλα του να ακους ενα τετοιο ζωο να ουρλιαζει κοντα σου, ποσο μαλλον να βλεπεις το κοπο της ζωης σου κατακρεουργημενο την επομενη το πρωι;

Όπως τα λες Βίκτωρα.
Ετσι έγινε και με τις αρκούδες ,Μια υπερπροστασία χωρίς να υπάρχει ο χώρος να ζήσουν τόσα ζώα..Έτσι έγιναν έρμαια των αυτοκινητόδρομων και όσων τις πυροβολούν η βάζουν θηλιές για να απαλλαγούν απο την παρουσία τους.

Καλησπέρα παλικάρια. Το πρωι σηκωθηκα να πάω κυνήγι, μπαίνω στο μπάνιο και βλεπω πλημμύρα. Έσπασε ή παροχή του νιπτήρα μέσα στο τοίχο και όλη νύχτα έτρεχε, τα νερά έφτασαν μέχρι το μαγαζί από κάτω. Τώρα είναι εδώ ο υδραυλικός και σκάβει. Μια χαρά δωράκι για τα γενέθλια μου. .buy buy..sarcastic.

Καλησπέρα παλικάρια. Το πρωι σηκωθηκα να πάω κυνήγι, μπαίνω στο μπάνιο και βλεπω πλημμύρα. Έσπασε ή παροχή του νιπτήρα μέσα στο τοίχο και όλη νύχτα έτρεχε, τα νερά έφτασαν μέχρι το μαγαζί από κάτω. Τώρα είναι εδώ ο υδραυλικός και σκάβει. Μια χαρά δωράκι για τα γενέθλια μου. .buy buy..sarcastic.

.buy buy..buy buy.Το χειρότερο πράγμα σε ένα σπίτι είναι οι διαρροές και γενικά τα υδραυλικά.
Καλά ξεμπερδέματα Γιάννη.

Καλησπέρα
άλλη μια μερα χωρίς ιντερνετ
μετά απο αλλαγή 2 ρουτερ τηλεφωνικη ειδοποίηση οτι θα το εφιαχναν σημερα εστειλαν μνμ οτι θα στειλουν αυριο.τεχνικο

Γιαννη ελπιζω να πήγαν όλα καλά και να διορθώθηκε η ζημιά..
Μα τι κομπρεσέρ και βλακείες..Μια τουφεκιά με το μακρυκαννο 725 έπρεπε να έριχνες στον τοίχο και κατευθείαν μπάλωμα της σωλήνας και είσαι οκ.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back