Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους κ ιδιαιτερα στο φιλο μου το Γερασιμο που εχει σηκωθει με ορεξουλες βλεπω σημερα... .love..love. Τι εγινε, επιασε η ατακα, "το καλοκαιρι θα παρω τα σκυλια μου που ειναι αξιολατρευτα κ το σκαφος μου να παραθερισουμε σε μερη απατητα κ ονιοερεμενα''??? .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημερα σε ολους κ ιδιαιτερα στο φιλο μου το Γερασιμο που εχει σηκωθει με ορεξουλες βλεπω σημερα... .love..love. Τι εγινε, επιασε η ατακα, "το καλοκαιρι θα παρω τα σκυλια μου που ειναι αξιολατρευτα κ το σκαφος μου να παραθερισουμε σε μερη απατητα κ ονιοερεμενα''??? .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημέρα αγορίνα μου.. .love. Μόνο μην κάνεις κανά λάθος και μου ερθεις προς τα εδώ το καλοκαιράκι.. .exciting.Θα σε γυρίσω σε ολα τα beach bar θα φορτόσουμε το κότερο με τριχωτά .very shoked. ξέρεις ε? Και θα πάμε για αγριοπερίστερα!!!.sex hard. Εκτός και αν σαρέσει πιο πολύ το Jigging .banana. Πάντως καλά θα περάσουμε! Και αν δεν έρθεις θα σου ρθω γω καλαμάτα.. .love1.

• Like
Reactions: DrV
Τι γελας ρε γατακι εσυ????? .goodboy. Ολο φατσουλες και χαμογελα....fiurius. Δεν θα ερθει η ωρα που θα σας περιλαβω ολους μαζι... Κοντοζυγωνει....threat..threat. Κ να σε δω τοτε αν θα λες.... ¨ακου Γιωρικα" και ¨τα βλεπεις Μητσο¨ και αλλα συναφη... .yell at.

Status
Not open for further replies.
Back