Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους, με υγεια. Δυσκολες ημερες, γεματες κουραση, το τελευταιο 10ημερο γινονται εργα ομβριων εξω απο το σπιτι, ο υπνος εχει
μειωθει παρα πολυ λογω της "φασαριας" που γινεται απο νωρις το πρωι, ενα δρομο ειχαμε "σωστο" τον χαλασανε και αυτον. Καλη συνεχεια σε ολους.

Καλημέρα στην παρέα... το καλοκαίρι συνεχίζεται!
... κάποιος μ@λ@κ@ς έριξε ένα Cheddite 100 Metri από τα 35-40 μέτρα στον πίνακα και ...
Χθες το απόγευμα αλλάζανε τη λαμαρίνα στον πίνακα του σκοπευτηρίου. Είδα και την παλιά, είχε μια μικρή αλλά αρκετά βαθιά λακκούβα (2-3 πόντους βάθος) σαν να την είχε κτυπήσει μονόβολο, κάτω αριστερά στο 1/4 του ύψους και 1/4 του πλάτους της περίπου. Αν δεν υπήρχε και 2η λαμαρίνα από πίσω σίγουρα θα την είχε τρυπήσει! Εντάξει, δεν δημιουργούσε και τόσο πρόβλημα, άνετα μπορούσες να δοκιμάσεις τα φυσίγγια σου και να δεις τις κατανομές τους ... αλλά δεν πήγαινε κι ωραία! Τώρα πάντως βάλανε λαμαρίνα πάχους 6 χιλ. .fff. .big smile.

Last edited:
Καλημερίζω την παρέα απο την ..."φύση".
Τελικά μια και είχα μεταμεσονύκτιες ανησυχίες αποφάσισα να την κάνω το πρωί παρα την κυνηγητική φόλα που είναι δεδομένη.Ομως το ζήταγε ο οργανισμός μου......
Κ εγω τις ιδιες ανησυχιες ειχα το πρωι, κ πηγα για κανενα ξεχασμενο ανεμελο παπακι αλλα προσγειωθηκα ανωμαλα στην πραγματικοτητα κ ηερμησα...
Καλημερα σε ολους...

Καλημέρα στην παρέα... το καλοκαίρι συνεχίζεται!

Χθες το απόγευμα αλλάζανε τη λαμαρίνα στον πίνακα του σκοπευτηρίου. Είδα και την παλιά, είχε μια μικρή αλλά αρκετά βαθιά λακκούβα (2-3 πόνους βάθος) σαν να την είχε κτυπήσει μονόβολο, κάτω αριστερά στο 1/4 του ύψους και 1/4 του πλάτους της περίπου. Αν δεν υπήρχε και 2η λαμαρίνα από πίσω σίγουρα θα την είχε τρυπήσει! Εντάξει, δεν δημιουργούσε και τόσο πρόβλημα, άνετα μπορούσες να δοκιμάσεις τα φυσίγγια σου και να δεις τις κατανομές τους ... αλλά δεν πήγαινε κι ωραία! Τώρα πάντως βάλανε λαμαρίνα πάχους 6 χιλ. .fff. .big smile.

Προχτες ημουν με τον Παυλο, σε ενα καρτερι, και συζητουσαμε ακριβως αυτο. Ο τυπος που εριξε το cheddite, το δοκιμασε στα 30 μετρα, και ουτε ο ιδιος περιμενε τετοιο αποτελεσμα. Απ'οτι μου πε ο Παυλος, η αλλαγη εγινε με δικα του εξοδα, οταν ειδε τι ακριβως εκανε το φυσιγγι.

Status
Not open for further replies.
Back