Προς Μολάους πας για καμιά ντουφεκιαΦίλε έχω πάρει τα βουνά και τα όρη, όλο στο χωράφι είμαι και δε βλέπω άνθρωπο.Μου είχε λείψει, ευτυχώς είναι και το φόρουμ και λέω καμιά κουβέντσ γιατί η οικογένεια είναι στην Αθήνα.
Προς Μολάους πας για καμιά ντουφεκιαΦίλε έχω πάρει τα βουνά και τα όρη, όλο στο χωράφι είμαι και δε βλέπω άνθρωπο.Μου είχε λείψει, ευτυχώς είναι και το φόρουμ και λέω καμιά κουβέντσ γιατί η οικογένεια είναι στην Αθήνα.
Άκουσες κάτι για Μολάους; Εδώ η περιοχή μας δεν έχει τίποτα, τις περισσότερες μέρες δεν παίρνω ούτε το όπλο μαζί για να καθίσω τελειώνοντας έστω ένα μισάωρο στο καρτέρι, δεν αξίζει τον κόπο, ζήτημα να ρίξεις 3-4 ντουφεκιές!Προς Μολάους πας για καμιά ντουφεκια
Όχι δεν έχω ακούσει....αν και εκεί είναι για αργότερα λίγο...αλλά ξέρω ένα καρτέρι πάρα πολύ καλό απογευματινό στο δρόμο προς Αρχάγγελο..αν θες να πας να σου πω ακριβώς είναι εύκολο να το βρεις και δεν πάει άλλο κόσμος...Άκουσες κάτι για Μολάους; Εδώ η περιοχή μας δεν έχει τίποτα, τις περισσότερες μέρες δεν παίρνω ούτε το όπλο μαζί για να καθίσω τελειώνοντας έστω ένα μισάωρο στο καρτέρι, δεν αξίζει τον κόπο, ζήτημα να ρίξεις 3-4 ντουφεκιές!
Γιάννη μακάρι να μάθουμε ότι έχει τσίχλες και να κατέβεις να πάμε μαζί.Όχι δεν έχω ακούσει....αν και εκεί είναι για αργότερα λίγο...αλλά ξέρω ένα καρτέρι πάρα πολύ καλό απογευματινό στο δρόμο προς Αρχάγγελο..αν θες να πας να σου πω ακριβώς είναι εύκολο να το βρεις και δεν πάει άλλο κόσμος...
Να δούμε και τα υπόλοιπα!
Η πρόσκληση ισχύει και για τον άλλον τον περίεργο....
Πολύ σκεπτικός είσαι σήμερα....Δεν έχει βγει ακόμα το πήλινο.
Καλησπέρα Γιάννη.Σε αναμονή εξόδου πήλινου από τον φούρνο.
Αυτά τα λένε πιο νωρίς....
Νωρίς τρως Γιάννη και θα στριφογυρίζεις στο κρεβάτι κατά τις 1.View attachment 37829
Εγώ είμαι έτοιμος...
Σηκώνομαι και ελέγχω τα μελομακάρονα εκείνη την ώρα....μην τα μπερδέψω...Νωρίς τρως Γιάννη και θα στριφογυρίζεις στο κρεβάτι κατά τις 1.
Γιατί ρε Γιάννη τι σου κάνουν;Σηκώνομαι και ελέγχω τα μελομακάρονα εκείνη την ώρα....μην τα μπερδέψω...
Δεν τα βρίσκω το πρωί....ένα περίεργο πράγμαΓιατί ρε Γιάννη τι σου κάνουν;
Πάνε κρυφά και κάνουν παρέα στους κουραμπιέδες και τα βρίσκεις το πρωί σκονισμένα;
Αν κολλάνε τα χέρια σου το πρωί σημαίνει ότι είσαι υπνοβατής να το κοιτάξειςΔεν τα βρίσκω το πρωί....ένα περίεργο πράγμα
Αυτό μπορεί να συμβεί από πολλά πράγματα,η ζυγαριά τα δείχνει όλα.Αν κολλάνε τα χέρια σου το πρωί σημαίνει ότι είσαι υπνοβατής να το κοιτάξεις