Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
3,500 σφαιρες στον Κηφισό μέσα στο δρόμο πεταμένες.... :eek:
Οπλοπωλης είπε ότι είναι δικές του, νόμιμες, και άνοιξε η πορτα του βαν κατά την μεταφορά κ έπεσαν στην ασφαλτο χωρίς να το αντιληφθεί....:oops:

Ω ρε μανούλα μου κ να ήταν cal.12, σιγά μην αφηνα την αστυνομία να πλησιασει χαχαχαχα

Last edited:
3,500 σφαιρες στον Κηφισό μέσα στο δρόμο πεταμένες.... :eek:
Οπλοπωλης είπε ότι είναι δικές του, νόμιμες, και άνοιξε η πορτα του βαν κατά την μεταφορά κ έπεσαν στην ασφαλτο χωρίς να το αντιληφθεί....:oops:

Ω ρε μάνα μου κ να ήταν cal.12, σιγά μην αφηνα την αστυνομία να πλησιασει χαχαχαχα
Σαν 50€ από ΑΤΜ θα τα βουτάγαμε Τασάρα!!!

Σαν 50€ από ΑΤΜ θα τα βουτάγαμε Τασάρα!!!
Μου λέει ένας τρελαμένος παλια...

Το βλεπεις αυτό μαγαζί??
Αυτός οταν ειχα παει να παρω μια 11-87 με έκλεψε, πανακριβη την πηρα(εποχή δραχμών)....

Αλλά και εγώ Τάσο μου τον τακτοποιησα...

Μια μέρα που ήμουν στο μαγαζί του βγήκε για λίγο έξω κ είχε στα ράφια κάτι κασετινες φυσίγγια...

Και αρχίζω κ βάζω εδώ, εδώ, εδώ δείχνοντας μου με το χέρι του σε ποια σημεία τα έκρυψε στο σώμα του ..... .sarcastic. .sarcastic.

Καλησπέρα σας, αύριο έχει σφάξιμο τα γρούνια.
Εγώ την Κυριακή θα τα καθαρισω. Μου εχει ταξει και λουκανικα απο αγριογουρουνο ο ξαδερφος! Απόψε ξαστερωσε και αύριο το πρωι θα κόβει σίδερα ο παγετος.

Προσοχή μόνο Σπύρο...και Θεός βοηθός...
Φίλε έχω πάρει τα βουνά και τα όρη, όλο στο χωράφι είμαι και δε βλέπω άνθρωπο.Μου είχε λείψει, ευτυχώς είναι και το φόρουμ και λέω καμιά κουβέντσ γιατί η οικογένεια είναι στην Αθήνα.

Status
Not open for further replies.
Back