Καλημέρα παλικάρια , ευχομαι υγεία , και δύναμη
Ομιλείτε βλέπω και την καθαρεύουσα....Καλημέρες.....
Ενα ρεπο απέμεινε να παρω την παρσκευή και εκείνο μου το έκοψαν.......γ@mo το αιδίο που τους εκτίναζε μονάχα....
Ηλία το πιατάκι..μελομακάρονα είχε...View attachment 37781
Πολυ καλημερα σε ολλους..ψωφο σημερα 3 βαφμους
Σαν 50€ από ΑΤΜ θα τα βουτάγαμε Τασάρα!!!3,500 σφαιρες στον Κηφισό μέσα στο δρόμο πεταμένες....
Οπλοπωλης είπε ότι είναι δικές του, νόμιμες, και άνοιξε η πορτα του βαν κατά την μεταφορά κ έπεσαν στην ασφαλτο χωρίς να το αντιληφθεί....
Ω ρε μάνα μου κ να ήταν cal.12, σιγά μην αφηνα την αστυνομία να πλησιασει χαχαχαχα
Μου λέει ένας τρελαμένος παλια...Σαν 50€ από ΑΤΜ θα τα βουτάγαμε Τασάρα!!!
Σπύρο...σε πιο μέρος είσαι τώρα?Καλησπέρα παιδιά, υγεία εύχομαι, εμείς εδώ κοκκινίσαμε για τα καλά, ενώ εντοπίστηκαν και τρία κρούσματα της νέας μετάλλαξης που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους!
Ακόμα στη Σπάρτη, Γιάννη.Σπύρο...σε πιο μέρος είσαι τώρα?
Προσοχή μόνο Σπύρο...και Θεός βοηθός...Ακόμα στη Σπάρτη, Γιάννη.
Εγώ την Κυριακή θα τα καθαρισω. Μου εχει ταξει και λουκανικα απο αγριογουρουνο ο ξαδερφος! Απόψε ξαστερωσε και αύριο το πρωι θα κόβει σίδερα ο παγετος.Καλησπέρα σας, αύριο έχει σφάξιμο τα γρούνια.
Φίλε έχω πάρει τα βουνά και τα όρη, όλο στο χωράφι είμαι και δε βλέπω άνθρωπο.Μου είχε λείψει, ευτυχώς είναι και το φόρουμ και λέω καμιά κουβέντσ γιατί η οικογένεια είναι στην Αθήνα.Προσοχή μόνο Σπύρο...και Θεός βοηθός...