Κάτσε στα αβγά σου εσύ ρε.2 μαυρογατες δεν σηκώνει ο τόποςΠωπω, να ήμουν εκεί.Τα έχω μανία τα κοτσύφια!!!!
Κάτσε στα αβγά σου εσύ ρε.2 μαυρογατες δεν σηκώνει ο τόποςΠωπω, να ήμουν εκεί.Τα έχω μανία τα κοτσύφια!!!!
Άστα να πάνε Γιαννάρα, γέρασες...Αν κάνει από Γενάρη κανα τέτοιο καιρό και ανέβω στο χωριό θα σου πω τότε γιατί τον λέω κοτσυφόκαιρο .
Μου έλειψε πάντως να είμαι στο χωριό δίπλα στο τζάκι και έξω να το στρώνει.Ωραίες αναμνήσεις, έβγαινα πιτσιρικάς δίπλα στο σπίτι με το φλομπεράκι και περίμενα να έρθουν τα κοτσύφια στα γύρω δένδρα.
Σπρώχτε τα να έρθουν από την άλλη και πείτε τους να περιμένουν μέχρι τις γιορτές..Το τι κοτσυφια εχει δεν φανταζεσαι. Απο τελος Οκτωβρη που ημουν ξανα και τα ειδα, το ιδιο εργο.
Τοσα πολλα εχω να δω πανω απο 15 χρονια. Παλια αυτο ηταν το νορμαλ εδω.
Δεν χτυπιουνται. Δεν κινούνται το απόγευμα . Ομως ειναι χιλιαδεςΠωπω, να ήμουν εκεί.Τα έχω μανία τα κοτσύφια!!!!
Γι' αυτό είναι τόσα.Δεν χτυπιουνται. Δεν κινούνται το απόγευμα . Ομως ειναι χιλιαδες
Τι μαλάκας είσαι ρεΆστα να πάνε Γιαννάρα, γέρασες...
Όπως ακριβώς στο χωριο απο όπου κατάγομαι πισω την Διρφη. Παντού πουλιά και δεν πετάνε καθολου.Δεν χτυπιουνται. Δεν κινούνται το απόγευμα . Ομως ειναι χιλιαδες
Παλια ειχε παρα πολλα. Ειχε γαμω τα απογευματινα. Εγω εζησα απογευματινα που ξεκινουσαν απο 1 το μεσημερι. Τα τελευταια 15 χρονια εξαφανιστηκαν . Φετος εγινε νεκρανάσταση !Γι' αυτό είναι τόσα.
Ο κότσυφας είναι πονηρός!!!Όπως ακριβώς στο χωριο απο όπου κατάγομαι πισω την Διρφη. Παντού πουλιά και δεν πετάνε καθολου.
Και κυκλοφορεί για γαμπρός!!!Ο κότσυφας είναι πονηρός!!!
Έτσι γερακογέρακα μακούλη.Εσύ γράφεις ή το γκαντεμόσκυλο ο θόδωρας;Τι μαλάκας είσαι ρε
Καιρός να κάνω τόπο στα νιάτα, χαχαχαχαχ.
Είναι όντως αλλά στο χωριο δεν περνάνε ούτε οι τσιχλες. Έχω καθίσει σε πάρα πολλά σημεία που "βρωμάνε" καρτερι αλλά δεν κουνιέται ούτε φτερο. Και τον πατέρα μου που ρωτάω μου λέει μόνο ποδάρι κάναμε πίσω. Περαστα πλην μπασιμα των οχι.Ο κότσυφας είναι πονηρός!!!
Σαν τα κοτσυφια τα ντοπιάρικα που βαραγαμε Ιανουαριο Φεβρουάριο δεν εχει. Τουμπανα στο λιπος ,σχαρα ανάποδα πανω στο κάρβουνα και πανω τα κοτσυφια. Το νοστιμοτερο ολων !Ο κότσυφας είναι πονηρός!!!
Μέχρι να βγει από την σχάρα αχνιστος.....Και κυκλοφορεί για γαμπρός!!!
Δεν υπάρχουν γευστικά αυτα!!!! Δεν δηλώνουν τον κωλο τους από το ξυγκι. Τους πετας στην σχάρα και ντουμανιαζουν χειρότερα και από τετραπαχη σαρδελα!!!!Σαν τα κοτσυφια τα ντοπιάρικα που βαραγαμε Ιανουαριο Φεβρουάριο δεν εχει. Τουμπανα στο λιπος ,σχαρα ανάποδα πανω στο κάρβουνα και πανω τα κοτσυφια. Το νοστιμοτερο ολων !
Μόνο έτσι τίγκα στο λίπος αξίζει ο κότσυφας και ανταγώνιζεται την τσίχλα αλλιώς η πιτσιλωτή κυρία είτε σκυλί είτε μοσχαράκι, είναι γλύκισμα.Όπως έλεγε ένας σοφός σαν την τσίχλα δεν έχει!!!! Τι λαγός,μπεκάτσα κλπ...Σαν τα κοτσυφια τα ντοπιάρικα που βαραγαμε Ιανουαριο Φεβρουάριο δεν εχει. Τουμπανα στο λιπος ,σχαρα ανάποδα πανω στο κάρβουνα και πανω τα κοτσυφια. Το νοστιμοτερο ολων !
Κόψε κάτι ρε...Θα βγάλεις κανένα δάχτυλο...Όπως έλεγε ένας σοφός σαν την τσίχλα δεν έχει!!!! Τι λαγός,μπεκάτσα κλπ...
Έτσι γερακογέρακα μακούλη.Εσύ γράφεις ή το γκαντεμόσκυλο ο θόδωρας;