Μάκης
Banned
από Ολυμπος έγινε ΚαλλίδρομοΓειά σου Καλλίδρομο...
μέχρι τέλος κυνηγίου και με την κυνηγετικη απραξία που υπάρχει προβλέπω να γίνεται Κωπαίδα

από Ολυμπος έγινε ΚαλλίδρομοΓειά σου Καλλίδρομο...
Πανο δεν περπατησατε αυτό το σ/κ;Γειά σου Καλλίδρομο...
περπάτησαμε John...Πανο δεν περπατησατε αυτό το σ/κ;
Κωστή, τώρα είδα την ερώτησή σου, γιατί όπως έχω ξαναγράψει, στο σπίτι (αλλά και σ' όλη γειτονιά μου) το σήμα της COSMOTE (και όχι μόνο αυτής, αλλιώς θα είχα αλλάξει εταιρεία.buy.) είναι άθλιο και δεν έχω ιντερνετ!Στελιο αν επιτρεπεται
ποσο παει φετος το λαδι εχεις υποψη σου ?
Καλησπερα παλικαρια![]()
Έτσι ακριβώς! Τόσο μου είπαν κι εμένα προχθές στο εργοστάσιο, ξεκινάει από 2,90 € οι 3 γραμμές (0,3 οξύτητα). Και να σκεφτείς ότι πριν κανα - δυο μήνες είχα ακούσει ότι ήταν κάπου 3,5 € ... .xm.2,9 αγοραζει το εργοστασιο Μεσσηνία. Βράσε όρυζα.
Περπατήσαμε Γιάννη 11,5 χλμ.Οχι πολλά σε σχέση με άλλες φορές αλλά η βαριά λάσπη στα ατελείωτα οργωμένα ήταν πολύ κουραστική.Πανο δεν περπατησατε αυτό το σ/κ;
δεν γερνάς μην φοβάσαι......το κυνήγι είναι χούι και δύσκολα φεύγει έλεγε ο πατέρας μουΚαλησπέρα σε όλη την παρέα!
Σήμερα, παρόλο που από βραδύς είχα ετοιμάσει φυσιγγιοθήκη, γιλέκο, το όπλο έτοιμο στη βαλίτσα του, τα κυν. ρούχα στην καρέκλα, είχα πάρει απόφαση για το 1ο μπεκατσινοκυνήγι της χρονιάς, εν τούτης το πρωί ξύπνησα μες τις 06:00 έκανα καφέ, βγήκα στο μπαλκόνι να δω τον καιρό (ομίχλη, που την έκοβες με το μαχαίρι που λέμε...) και δεν μου έκανε όρεξη καθόλου να ξεκινήσω...
Τελικά έκατσα σπίτι...
.xm.Δεν ξέρω...Λες να γερνάω...
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Σήμερα, παρόλο που από βραδύς είχα ετοιμάσει φυσιγγιοθήκη, γιλέκο, το όπλο έτοιμο στη βαλίτσα του, τα κυν. ρούχα στην καρέκλα, είχα πάρει απόφαση για το 1ο μπεκατσινοκυνήγι της χρονιάς, εν τούτης το πρωί ξύπνησα μες τις 06:00 έκανα καφέ, βγήκα στο μπαλκόνι να δω τον καιρό (ομίχλη, που την έκοβες με το μαχαίρι που λέμε...) και δεν μου έκανε όρεξη καθόλου να ξεκινήσω...
Τελικά έκατσα σπίτι...
.xm.Δεν ξέρω...Λες να γερνάω...
εγω τα εκανα κ τα 2.asking..shoot..buy buy.Ρε τι έχουμε πάθει !
Αλλοι ξυπνάνε απο τις 4 να πάνε για καμιά ντουφεκιά και άλλοι για να πάρουν μάτι τη σερβιτόρα στις 6 το πρωί. .banana.
πουλιά δεν έκανεςεγω τα εκανα κ τα 2.asking..shoot.
Διπλο πατο η χοντροτερη καλτσα.Περπατήσαμε Γιάννη 11,5 χλμ.Οχι πολλά σε σχέση με άλλες φορές αλλά η βαριά λάσπη στα ατελείωτα οργωμένα ήταν πολύ κουραστική.
Εγω σήμερα πρωτοφόρεσα τις parcours αλλά με ενόχληση στην έξω πλευρά των δυο μεγάλων δαχτύλων.Ισως να έφταιγε και η ραφή της κάλτσας.Ομως αισθάνομαι το πόδι να παίζει λίγο μέσα στην γαλότσα και την επόμενη θα δοκιμάσω να βάλω πάτο.Ηταν τόση η ενόχληση που δεν μπορούσα να περπατήσω άλλο όσο και να ήθελα.
λεώ εγώ τώρα:Περπατήσαμε Γιάννη 11,5 χλμ.Οχι πολλά σε σχέση με άλλες φορές αλλά η βαριά λάσπη στα ατελείωτα οργωμένα ήταν πολύ κουραστική.
Εγω σήμερα πρωτοφόρεσα τις parcours αλλά με ενόχληση στην έξω πλευρά των δυο μεγάλων δαχτύλων.Ισως να έφταιγε και η ραφή της κάλτσας.Ομως αισθάνομαι το πόδι να παίζει λίγο μέσα στην γαλότσα και την επόμενη θα δοκιμάσω να βάλω πάτο.Ηταν τόση η ενόχληση που δεν μπορούσα να περπατήσω άλλο όσο και να ήθελα.
3 στο χερι....πουλιά δεν έκανες![]()
respect.respect.respect.λεώ εγώ τώρα:
μήπως τις είχες βάλει ανάποδα αριστερό δεξί;;;;;![]()
λεώ εγώ τώρα:
μήπως τις είχες βάλει ανάποδα αριστερό δεξί;;;;;![]()
Ακριβώς σήμερα το πήγε μέχρι το μεσημέρι να καθαρίσει.Οταν στα Γιάννενα έχει ομίχλη βράστα.Είναι πυκνή σαν το πρόβειο γιαούρτι.
Αυτό που έζησα μέσα Ιουνίου του 2006 που ειχα τον πατέρα μου στο νοσοκομείο , αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα ακόμη και εγώ που ξέρω τις συνθήκες.
Ομίχλη πυκνή κάθε πρωί μέχρι τις 11 για 9 μέρες που ήμουνα εκεί.