Καλη ορεξη φιλε...αν κ ειμαι σιγουρος οτι την εχεις....σε λίγο σας αφήνω γιατί έρχεται ζυγούρι και τυρόπιτα απο το <<μαγερειό της Μαριώς>> στο Ανω Σούλι .banana.
Διονύση Τζίμη ακούτε;;;;;;;
Καλη ορεξη φιλε...αν κ ειμαι σιγουρος οτι την εχεις....σε λίγο σας αφήνω γιατί έρχεται ζυγούρι και τυρόπιτα απο το <<μαγερειό της Μαριώς>> στο Ανω Σούλι .banana.
Να δω πότε θα πάμεσε λίγο σας αφήνω γιατί έρχεται ζυγούρι και τυρόπιτα απο το <<μαγερειό της Μαριώς>> στο Ανω Σούλι .banana.
ευχαριστώ......από μάχη όμως όχι....είναι η κοπελιά του γιού μου εδώ και θα κρατήσω χαρακτήρα![]()
Μεγιστο λαμογιο πανο...δεν σου λεω τιποταO Τσοχαντζό είναι ο αρχιερέας της διαπλοκής να ξές...
ευχαριστώ......από μάχη όμως όχι....είναι η κοπελιά του γιού μου εδώ και θα κρατήσω χαρακτήρα![]()
Με το πρωτο γερο κρυο νιονιο...τραπεζι διπλα στην τζακουρα κ κρασο στο φουλ...Να δω πότε θα πάμε
Οπότε η μάχη θα γίνει το βράδυ που θα σηκωθείς να πας μια βόλτα από το ψυγείο να επιθεωρήσεις το 2ο πακέτο-καβάντζα...ευχαριστώ......από μάχη όμως όχι....είναι η κοπελιά του γιού μου εδώ και θα κρατήσω χαρακτήρα![]()
Θα με πνιξεις ρεΜόλις πάει στην τουαλέτα απελευθέρωσε τον εαυτό σου και βγάλε τον πραγματικό δεινόσαυρο που κρύβεις μέσα σου.![]()
respect.Μόλις πάει στην τουαλέτα απελευθέρωσε τον εαυτό σου και βγάλε τον πραγματικό δεινόσαυρο που κρύβεις μέσα σου.![]()
Μόλις πάει στην τουαλέτα απελευθέρωσε τον εαυτό σου και βγάλε τον πραγματικό δεινόσαυρο που κρύβεις μέσα σου.![]()
Οπότε η μάχη θα γίνει το βράδυ που θα σηκωθείς να πας μια βόλτα από το ψυγείο να επιθεωρήσεις το 2ο πακέτο-καβάντζα...![]()
Εχω κανει προπονηση γυρω στον 1 χρονο σε γυραδικο της ΖωφριαςΡε Κώστα μου αρέσει η απόλυτη τάξη που επικρατεί στην ψησταριά.cool.
Kαι εισαι ακόμη σε φόρμα ;Εχω κανει προπονηση γυρω στον 1 χρονο σε γυραδικο της Ζωφριας
![]()
ΑμεKαι εισαι ακόμη σε φόρμα ;
τι μου λες τώρα;;;;; φοβερά δύσκολη η θέση σου .goodboy.Και εγώ ξενέρωσα λίγο... Εκτός από μένα, η υπόλοιπη οικογένεια ήθελε να παραγγείλουμε πίτσες. Τι κάνω και εγώ; Παρόλο το ξενέρωμα, έκανα πέτρα την καρδιά και έφαγα πίτσα...![]()
τι μου λες τώρα;;;;; φοβερά δύσκολη η θέση σου .goodboy.