Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας .
Μάλλον τον άρπαξα κι εγώ.Μου τη φύλαγε για δω ο καριόλης :mad:
Κάνα δυο ημέρες μπούκωμα λίγα δέκατα και μετά όλα κομπλέ
Είχαν δίκιο οι Παλαιοί που έλεγαν οτι το τσίπουρο είναι το καλύτερο φάρμακο :p:p
Δημήτρη περαστικά
Καλημέρα Άρχοντες

Κάνα δυο ημέρες μπούκωμα λίγα δέκατα και μετά όλα κομπλέ
Είχαν δίκιο οι Παλαιοί που έλεγαν οτι το τσίπουρο είναι το καλύτερο φάρμακο :p:p
Δημήτρη περαστικά
Καλημέρα Άρχοντες
Αυτη τη θεραπεία εφαρμόζω κι εγω .big smile.

Αν και εδώ είναι κυνηγητική γωνία και κατά κόρον στέκι καθημερινό, της απλότητας, της καλημέρας, της καθημερινότητας μεταξύ των μελών του φόρουμ που έχουν αναπτύξει αυτήν την σχέση μέσω αυτής της μορφής επικοινωνίας, έχω μια απορία...που δεν ταιριάζει εδώ αλλά εδώ συχνάζουμε όλοι λίγο πολύ και να για πω και την αμαρτία μου, θέλω να δω αν έχω εγώ σώας τα φρένας...

Έναν άνθρωπο που μνημονεύει συνεχώς μια επερχόμενη χρήση πυρηνικών όπλων είτε αυτή είναι σε μικρή κλίμακα η σε μεγαλύτερη, είτε στείλει στον άλλο κόσμο χιλιάδες άμαχους είτε εκατομμύρια, ανεξάρτητα από εθνικότητα , μολύνοντας τον ήδη δύσμοιρο τούτο Πλανήτη, και μας καλεί να κάνουμε την τελευταία μας προσευχή, πως θα τον χαρακτηρίζατε;

Εγώ λοιπόν θα τον χαρακτήριζα τουλάχιστον ανόητο!...με την ακριβή σημασία της λέξης!

Υ.Γ...για να ξεκαθαρίσω κάτι και να μην παρανοήσετε...δεν μιλώ για αυτούς που απειλούν ότι θα πατήσουν το κουμπί, όχι, αυτοί σίγουρα είναι τρελοί και εγκληματίες....:(

Καταλαβαίνω ποιον εννοείς...
Νομίζω το λέει μεταφορικά.
Σαν "ξυπνήστε και αλλάξτε"
Έτσι θέλω να το λαμβάνω εγώ τουλάχιστον... και όχι σαν πόλεμολατρεία.
Εμένα Παναγιώτη η άποψη μου είναι οτι όλος ο κόσμος πρέπει να αλλάξει , και να απεμπολήσει τους τρελούς και τους εγκληματίες που ενεργούν σε βάρος της ανθρωπότητας και βάζουν τους λαούς να τρώνε τις σάρκες τους ....πίστη και αγώνας χρειάζεται οχι μοιρολατρία ...

Καλές οι προσευχές αλλα "συν Αθηνά ...."

Κανέναν δεν εννοώ απλά, το να αλλάξουμε είναι ίσως δυσκολότερο από το να περιμένουμε την μοίρα μας, και θέλει αγώνες γενεών...για αυτό δεν το τολμούμε....

Τέλος, πάμε για άλλα..

topic.

Status
Not open for further replies.
Back